İşte gelin Hurley

Güncelleme Tarihi:

İşte gelin Hurley
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri İngiliz sinema oyuncusu Elizabeth Hurley'in düğününü sadece Hello dergisi izledi. Tüm medyayı atlatarak, bir gün önce gizli bir şekilde dünyaca ünlü Hintli işadamı Arun Nayar ile evlenen Hurley'nin, dünya sosyetesini bir araya getiren düğününden başka hiçbir yerde olmayan fotoğraflar çarşamba günü çıkacak Hello dergisinde.

Haberin Devamı

ELİZABETH HURLEY VE ARUN NAYAR'IN DÜGÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İşte gelin Hurley
İngiltere'de Sudeley Şatosu'nda gerçekleştirilen düğün peri masallarından farksızdı. Ünlü yıldız Liz Hurley, Sir Elton John'un kollarında, ardında 4 yaşındaki oğlu Damian'ın da aralarında bulunduğu 16 sağdıçla birlikte ve özel el yapımı Versace gelinliğiyle düğün salonuna girdiğinde herkesin gözünü kamaştırdı. Dünya sosyetesinden ve sanat camiasından 300 özel davetlinin katıldığı düğün töreninde, en büyük sürprizi Elton John yaptı. Aynı zamanda Damien'ın vaftiz babası olan John, küçük bir konuşma yaptıktan sonra çifte ilk danslarını yapmaları için "Can you feel the love tonight" isimli şarkısını söyledi. Düğünde ünlü çiftin mutlulukları ve aşkları göz kamaştırsa da, boşandıkları eşlerinin bu düğünde yer almaması gözlerden kaçmadı. Bu konuda Hello'ya açıklama yapan Hurley, "Gerek Hugh'u (Grant), gerekse Arun'un eski karısı Valentina'yı düğünümüze davet etmek istemedik. İkisiyle de herhangi bir problemimiz yok ama böyle bir günde onların burada olması bizi incitebilir diye düşündük" dedi. Düğün törenine ünlü modacı Tom Ford, Patrick Cox, Eva Herzigova, Valentino, Tamara Mellon, Flavio Briatore gibi ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

 Düğünden çok özel görüntüler ve ayrıntılı bilgi, Türkiye'nin en çok satan sosyete dergisi Hello'nun yarın çıkacak sayısında.

Düğünde rahip, damat Arun Nayar'a, "Gelini seveceğine, rahat ettireceğine, her zaman saygı duyacağına ve koruyacağına söz verir misin" dediği anda Elizabeth Hurley gözyaşlarını tutamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!