İşte Arınç'ın sözünü ettiği düğün

Güncelleme Tarihi:

İşte Arınçın sözünü ettiği düğün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2013 13:46

Bülent Arınç, 'Gezi olayları' ile ilgili açıklamasında "Geçenlerde Yeniköy'de bir düğündeydim. Tencere-tavalarıyla eylem yapanlar bizi gördü, düğün boyunca eylemlerini sürdürdüler. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" dedi. O düğün Cevahir Ailesi'nin çıktı.

Haberin Devamı

Başbakan Vekili Bülent Arınç bugün önce Köşk'e çıkarak dün randevu aldığı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Ardından Başbakanlık Binası'na geçerek bazı bakanlarla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra da gazetecilerin karşısına çıkıp 'Gezi olayları' ile ilgili açıklamalarda bulundu, sorulara yanıt verdi. Arınç, olaylar süresince Yeniköy'de bir düğünde olduğunu söyledi, düğün devam ederken yoldan geçen tencere-tava eylemcilerinin davranışlarını eleştirdi. 

Başbakan Vekili  bugünkü toplantıda konuyla ilgili şunları söyledi:  

"İstanbul Yeniköy’de bir dostumuzun nikâhına gittim. Nikah şahidiyim. Yoldan geçen tencerelerine vura vura eylem yapan insanlarımız bizi gördüler. Nikah kıyılıyor dışarda toplanma arttı. Ben kendi adıma bir şeyden korkmam, üzülürüm. Düşünün ki düğünün sahipleri, davetliler... Onları gecelerinde mutsuz etmenin kimin hakkı var arkadaşlar? Yeter ki fiili saldırı olmasın. Bütün düğün boyunca bu devam etti. En basitini size söylüyorum."

Haberin Devamı

Arınç'ın sözünü ettiği o düğün Cevahir Ailesi'nin kızları Nurhüda Cevahir ile Goldman Sachs Yatırım Bankası Türkiye Masası'ndan Selman Türk'ündü.Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğüne iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

"HER İKİ CİHANDA DA MUTLULUKLAR"

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Goldman Sachs Türkiye Başkanı Çağlayan Çetin, damadın şahitliğini ise Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek üstlendi. Arınç “Ben bu nikaha şahidim. Allah'tan her iki cihanda da mutluluk diliyorum” dedi.

"SELMAN BENİM HEMŞEHRİM"

Bülent Arınç törenin ardından Selman Türk’ün hemşehrisi olduğunu söyledi ve "Ben Selman'ı ve ailesini biraz daha iyi tanıyorum çünkü Manisalıyım. Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nden Akçapınar Köyü'nden Hacı Mustafa Türk'ün evladı, Profesör Süleyman Türk ile eşi ve onların değerli evlatları Selman çok güzel yetişti. Çok başarılı oldu. Biz de onunla iftihar ediyoruz. " diye konuştu.

Ünlü çift balayı için Marmaris'e gitti.  

    
             

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!