İstanbul'dan akşam trafiği kabusu

Güncelleme Tarihi:

İstanbuldan akşam trafiği kabusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2013 17:20

İstanbul’da sabah saatlerinde yola çıkanları çıldırtma noktasına getiren trafik kabusunun hemen hemen aynısı akşam saatlerinde de yaşanıyor. Kazalar ve aşırı yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Boğaziçi ve FSM köprülerinde her iki yönde aşırı yoğunluk yaşanıyor.

Haberin Devamı

D-100 karayolu Edirne istikameti Haliç Köprüsü yan yol üzerinde Saat 15.45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle trafik yoğunluğu yaiamdı. Haliç Köprüsü yan yolda 8 aracın karıştığı trafik kazasında, aracında sıkışan bir vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Haliç Köprüsü yan yol Edirne istikametin de trafik bir süre kontrollü olarak verilirken, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik saat 18.00 sıralarında açıldı. Yan yolda oluşan kazayı izlemeye çalışan meraklı sürücüler nedeniyle trafik diğer şeritleri de etkiledi.

HALİÇ KÖPRÜSÜ’NDE KAZA TRAFİĞİ



Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa Anadolu yakası geçişinde meydana gelen kaza nedeniyle bir şerit kapatıldı. Kaza yapan araçlar kaldırıldı ancak bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Haberin Devamı

Küçükçekmece Florya yönü Hacışerif mevkiindeki kaza nedeniyle ise bir şerit ulaşıma kapatıldı, bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

İstanbuldan akşam trafiği kabusu

Bilgiler İBB Trafik Kontrol Merkezi'nden alınmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!