İstanbul'da trafiğe bu kez prova bahanesi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda trafiğe bu kez prova bahanesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2013 01:21

Salı günü kutlanacak Cumhuriyet Bayramı nedeniyle dün Vatan Caddesi’nde prova yapıldı.

Haberin Devamı

Provalar için 07.00-16.00 arası bazı yollar trafiğe kapatıldı. Sadece kapalı bölgede değil İstanbul’un büyük bir kesiminde trafik kilitlendi. Saatlerini yollarda geçiren İstanbulluya uyarı: Provalar bugün Kadıköy’de.

DÜN sabah işlerine gitmek isteyen ve gezmeye çıkan İstanbullular kapanan yollar ve kilitlenen trafikle karşılaştı. Saat 07.00 ile 16.00 saatleri arasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provaları nedeniyle Vatan Caddesi ile Vatan Caddesi’ne çıkan bütün yollar trafiğe kapandı. Mahmutbey, Topkule Kışlası’ndan provalar için Vatan Caddesi’ne gidecek olan zırhlı araçlar yüzünden sadece gidiş yönü değil, iki istikamette trafiğe kapatıldı.
Topkapı, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ve bu yollara çıkan bütün yollar ile Mahmutbey Köprüsü - Habipler Yolu’nda sabah erkenden önlem alan trafik ekipleri sürücüleri alternatif yollara sevk etmeye çalıştı. Ancak yaşanan tartışmalar, trafiği yavaşlattı, kısa sürede trafik kilitledi ve yoğunluk olan yollar arttı.

BUGÜN DE KADIKÖY KAPALI
İSTANBUL’daki trafik uygulamaları bununla sınırlı kalmıyor. Bugün de Kadıköy, Bağdat Caddesi, tören provası nedeniyle 08.00-13.00 saatleri arasında kontrollü olarak trafiğe kapatılacak. Kadıköy’de trafiğe kapatılacak yollar şöyle: Hulusi Behçet Caddesi, Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi, Bağdat Caddesi (Bostancı Meydandan Kızıl Toprak meydana kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar), Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay Caddesi BP ışıklardan Bağdat Caddesi Göztepe ışıklara kadar olan kısım, ayrıca Bağdat Caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar), Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Ethem Efendi Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi’ne kadar kapalı. Cemil Topuzlu Caddesi’nden Bağdat Caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar.

SALI GÜNÜ DAHA YOĞUN
Cumhuriyet Bayramı’nın kutlanacağı 29 Ekim Salı günü de aynı uygulamaların tekrarlanacağı bildirildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!