İstanbul'da metro kaçta açılıyor, en son kaçta sefer var? İstanbul metro saatleri

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda metro kaçta açılıyor, en son kaçta sefer var İstanbul metro saatleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2019 16:00

İstanbul trafiğini büyük ölçüde azaltan toplu taşıma araçlarının başında metrolar geliyor. Sabahın erken saatlerinde ulaşım hizmeti veren İstanbul metrosu gece yarısına kadar hizmet vermeye devam ediyor. Metroyu çok erken veya geç saate kullanacak olan vatandaşlar, internet üzerinden saat araştırması yapıyor. Peki, İstanbul'da metro kaçta açılıyor, en son kaçta sefer var? İstanbul metro saatleri

Haberin Devamı

İstanbul ilindeki en önemli ulaşım araçlarından biri hiç şüphesiz metrolardır. Metro İstanbul'da kullanılan en hızlı ulaşım araçlarından biri olma özelliğine de sahiptir. İstanbul metrosu ulaşım hizmetleri, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından sağlanmaktadır. İstanbul'da ulaşım konusunda pek çok insan tarafından ulaşım amaçlı kullanılan bir ulaşım aracıdır. Bu bakımdan metro çalışma saatleri büyük bir merak konusudur.

İstanbul Metro Çalışma Saatleri

İstanbul'da ulaşım konusunda en çok tercih edilen ulaşım araçlarından olan metronun belirli çalışma saatleri vardır. Bu anlamda İstanbul metrosu sabah 06:00 saatlerinde hizmete başlamaktadır. Gece yarısı ise 24:00'e kadar ulaşım hizmeti sağlamaktadır. İstanbul metrosu hafta için 8 vagonlu olarak hizmet vermektedir.

İstanbul Metro Kaçta Açılıyor?

İstanbul Türkiye'nin en yoğun nüfuslu şehridir. Bu bakımdan metro ulaşımı büyük önem barındırmaktadır. Bu noktada İstanbul metrosu sabah saat 06:00'da açılmaktadır. Bu sayede sabahın erken saatlerinde şehirde yaşayan insanların metro ulaşım hizmetlerinden yaralanması sağlanmaktadır.

İstanbul Metro En Son Kaçta?

Sabahın erken saatlerinde ulaşım hizmeti veren İstanbul metrosu en son gece saat 24:00'de hizmet vermektedir.

İstanbul Metro Hafta Sonu Kaça Açılıyor?

Milyonlarca İstanbulluyu bir noktadan başka bir noktaya taşıyan İstanbul metrosu hafta sonları da hizmet vermektedir. Bu sayede İstanbul trafiğinin yükü önemli ölçüde hafiflemektedir. İstanbul metrosu hafta sonu çalışma saatleri ise sabah 06:00'da başlamaktadır.

İstanbul Metrosu Hafta Sonu En Son Kaçta?

Hafa sonu erkenden ulaşım hizmetleri vermeye başlamaktadır. Son seferini ise gece yarısı saat 24:00'de gerçekleştirmektedir. İstanbul Metrosu yolcularına hafta sonu 4 vagonlu olarak ulaşım hizmeti sağlamaktadır.

İstanbul metro, şehrin ulaşımında önemli bir paya sahip durumdadır. Bu bakımdan hafta sonrası da taşımacılık hizmeti sunmayı sürdürmektedir. Böylece İstanbul'da yaşayanların ulaşım ihtiyaçlarına çözüm sunmayı sürdürmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!