İstanbul'da elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2002 16:02

Beyoğlu ve Sarıyer İşletme Müdürlükleri bölgesinde yapılacak şebeke çalışmaları nedeniyle bazı semtlerde, 1-9 Haziran tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre,Beyoğlu İşletme Müdürlüğü bölgesinde yer alan ve 08.00-18.00 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler ile tarihleri şöyle:

1 Haziran Cumartesi; Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi, Silahşör Caddesi, Tokaloğlu ve Oktay Cebeci Sokakları, Harzemşah Sokak ve civarı.

2 Haziran Pazar; Fındıklı Kazancı Yokuşu, Mebusan, Tavuk Uçmaz ve Bol Ahenk Sokakları, Somuncu Sokak ve civarı. Aynı bölgede 08.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek semtler ve tarihleri de şöyle:

4 Haziran Salı; Küçükbebek Dere Yokuşu, Rumelihisar Yolu, Ehram Yokuşu, Germencik Yokuşu ve civarı.

5 Haziran Çarşamba; Feriköy Baruthane Caddesi, Çobanoğlu Sokak, Savaş Sokak ve civarı

6 Haziran Perşembe; Şişhane Yenikapı, Porsuk, Emek Yemez ve SalkımSokaklar, Azak Kapı Sokak meydanı, Yolcuzade Sokak ve civarı.

7 Haziran Cuma; Beşiktaş Maşuklar Yokuşu, Yıldız Posta Caddesi, Yenimahalle Fırın Sokak, Jandarma Mektebi Sokak ve civarı.

8 Haziran Cumartesi; Tarlabaşı ve Sakızağacı Caddesi, Halepli Bekir Sokak, Fıçıcı Abdi Sokak ve civarı.

9 Haziran Pazar; Harbiye Cumhuriyet Caddesi, Babil ve Ölçek Sokak,İstanbul Radyosu ve civarı.

Sarıyer İşletme Müdürlüğü bölgesinde ise, Kilyos, Demirciköy, Rumelihisarı ve Garipçe Köyü'nün tamamı, Uskumru Köyü'nün bir bölümü, Metaş Villaları, VİP Konutları, Erdem Villaları, Bizim Vadi Konutları ve Tavuk Çiftliği'ne, 4 Haziran Salı günü 08.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilmeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!