İstanbul'da elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2009 15:27

İstanbul'un Anadolu yakasındaki bazı semtlere, trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 31 Ocak ile 1 Şubatta elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Bostancı ve Şile İşletme Müdürlüğü'ne bağlı trafo merkezlerinde hafta sonu bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Bu nedenle, 31 Ocak günü Cumartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında İçerenköy Eski Üsküdar Yolu üzerindeki Çakıroğlu, Bulut, Mediha Hanım apartmanları ile Özyurt, Ay, Tuna, Barış, Gül Çardağı, İç Yol, Birleşik, Köyiçi, Merkez Camisi, Mezarlık Yolu sokaklar, Karslı Ahmet Caddesi'nde Nursel ve Oyacı sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Aynı gün Şile'de de 02.00-03.00 saatleri arasında Kızılcaköy, Meşrutiyet, Yeşilvadi, Avcıkoru, Üvezli, Kömürlük, Kervansaray, Esenceli, Bıçkıdere, Ulupelit, Oruçoğlu, Yeni Darlık köyleriyle Kalealtı ve Artvinliler mahallelerinde enerji kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

1 Şubat Pazar günü de Ataşehir'de 09.00-14.00 saatleri arasında Zümrüt Sitesi'nde 22, Yeşim Sitesi'nde 20 blok ile Buket, Aydın, Şükran sokaklar ve Türk Telekom AŞ binasına elektrik verilemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!