Ä°stanbul'da 3 günlük elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda 3 günlük elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2003 13:10

İstanbul'da trafo ve şebeke çalışmaları nedeniyle Avrupa ve Anadolu yakasında bazı semtlere, 27-28-29 Aralık tarihleri arasında elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı

BoÄŸaziçi Elektrik Dağıtım Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 27 Aralık Cumartesi günü, 08.00-16.00 saatleri arasında GaziosmanpaÅŸa Küçükköy Kazım Karabekir Mahallesi, Alibeyköy AkÅŸemsettin Mahallesi, 50. yıl Mahallesi ile caddesi ve sokakları, UÄŸur Mumcu Mahallesi caddesi ve sokakları ile Esentepe Mahallesi caddesi ve sokaklarında kesinti uygulanacak.Â

 

28 Aralık Pazar günü, yine aynı saatlerde Küçükköy Cebeci Caddesi Fabrikalar, Cumhuriyet Mahallesi, Hilal Caddesi civarı, Sultan Çiftliği İsmet Paşa Mahallesi, caddesi ve sokakları ile Uğur Mumcu Caddesi, mahallesi ve sokakları elektrik alamayacak.

 

28 Aralık Pazar günü, 09.00-17.00 saatleri arasında Avcılar İşletme Müdürlüğü bölgesindeki Kıraç Köyü'nün bir kısmı, Mert Çelik, Peker Mermer, Haliç Koop. Sanayi Sitesi, Nehir Boya, Tekstilya, Makel Fabrikaları, Günkar ve Kıraliler Fabrikası'nda kesinti uygulanacak.

Haberin Devamı

 

Aynı gün 08.00-14.00 arası Çağlayan İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Gültepe Barbaros Caddesi, Arzu, İşçi, Bulgur sokaklar ile Havza Dilek Horasan sokakları kısmen, Talatpaşa Caddesi'nin bir bölümüne elektrik verilemeyecek.

 

Silivri Ä°ÅŸletme Müdürlüğü bölgesinde de 27-29 Aralık tarihlerinde,08.00-16.00 saatlerinde Semizkumlar, Basın Konut 4, Erseven 5, Denizciler, Yalıkent, Özgürkent, Ä°SKÄ°, Erciyeskent, Maviyelken de kesinti uygulanacak.Â

 

28 Aralık Pazar günü de, aynı saatlerde Muratçeşme çıkışı, AltınayPetrol, Yeşil Et, Yıldırım Mahallesi, Silivri Belediyesi, Parkköy ve Muratçeşme'ye elektrik verilmeyecek.

 

Anadolu yakasında 27 Aralık Cumartesi günü, 07.30-09.30 arası Güzelyalı Mahallesi, Akatek Tekstil, SoÄŸuk hava deposu, SaÄŸlık, Yunus ve GüneydoÄŸu sokaklarında kesinti olacak.Â

 

Haberin Devamı

Aynı gün 10.00-12.00 saatlerinde de, Güzelyalı Mahallesi, Sahilyolu Caddesi, Mines, Nergiz, Akasya ve Can sokaklar elektrik alamayacak.Â

 

28 Aralık Pazar günü de, saat 08.30-10.30 arası Ektrans, Bahar Pazarlama, Şark Plastik ve Cihan Gıda'ya kesinti uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!