İşsiz çifte rüya gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

İşsiz çifte rüya gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2009 18:32

MADDİ imkansızlık nedeniyle bir türlü evlenemeyen işsiz çift, Antalya'daki bir alışveriş merkezinin yaptığı kampanyaya katılıp rüya gibi bir nikahla evlendi.

Haberin Devamı

İŞSİZ ÇİFTE RÜYA GİBİ DÜĞÜN

Antalya'da turistik bir restoranda aşçılık yaparken 3 hafta önce işsiz kalan Şanlıurfalı 28 yaşındaki Cemal Şahin, memleketinde nişanlandığı teyzesinin kızı Anzeliha Salman ile parasızlık yüzünden bir yıldır evlenemiyordu. Şanlıurfa'da özel bir hastanede estetisyenlik yaparken 6 ay önce işsiz kalan ve Antalya'daki nişanlısının yanına gelen 29 yaşındaki Salman, Cemal Şahin ile sinema izlemek için geldikleri alışveriş merkezinde düğün kampanyasına katıldı. Başvuru yapan 200'den fazla çift arasında maddi imkansızlıklarına göre seçilen Cemal Şahin ve Anzeliha Salman ikilisi için bugün alışveriş merkezinde rüya gibi bir düğün töreni yapıldı.

Alışveriş merkezine yaklaşık 10 bin TL'ye mal olan nikah, çiftin süslendirilmiş tünelden konfetiler eşliğinde girmesiyle başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in kıydığı nikahın şahitliğini, AVM Müdürü Murat Kayman ile AVM'nin danışmanlarından Serap Atılmış yaptı. Bu sırada Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencileri, evlilik müzikleri çaldı. Nikahın ardından düğüne sponsorluk yapan AVM bünyesindeki 21 mağazadaki kalp işaretleri toplayan ikili, 10 dakika süre içinde aldıkları kalp karşılığında o mağazanın hediyesini kazandı. Ziyaretçilerin şaşkın bakışları arasında bir mağazadan diğerine koşturan ikili, çamaşır makinesinden güneş gözlüğüne kadar bir çok ödül kazandı. Nikah alanına dönen çift, 3 katlı çikolatalı düğün pastasını kesti. Günün sonunda kendilerini kapıda bekleyen limuzine binen çift, 4 gece 5 günlük balayılarını geçirecekleri Belek'deki 5 yıldızlı bir otele geçti.

DUYUNCA İNANAMADIK

Kazandıkları bildirildiğinde inanamadıklarını belirten mutlu çiftin damatlığından gelinliğine, kuaföründen düğün pastasına kadar tüm masrafları AVM tarafından karşılandı. Mobilya takımı, kozmetik, beyaz eşya gibi yardımlar da alan Şahin çifti, “Bizim için rüya gibi bir nikah oldu. Çok mutluyuz. Kazandığımızı duyunca inanamamıştık” diye konuştu.

İKİ ÇİFT DAHA VAR

Merkezin çıkardığı gazeteyle bu ilanı duyurduklarını anlatan AVM Müdürü Murat Kayman, diğer şanslı çiftlerden Fadime Perk ve Fatih Büyükerman'in 19 Haziran'da, Damla Köroğlu ile Cenk Kulleş'in de 20 Haziran'da aynı şekilde evlendireceklerini söyledi. Kayman, hem müşterilerine farklı bir aktivite sunduklarını, hem de maddi durumu iyi olmayan çiftleri evlendirmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!