İşadamı Erol Eğin gözaltında

Güncelleme Tarihi:

İşadamı Erol Eğin gözaltında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2008 15:39

Sosyetik sevgililerini kameralar önünde döverek tanınan ve 3 ayrı suçtan dolayı hakkında 9 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan işadamı Erol Eğin gözaltına alındı.Cezasının Yargıtay'ca onanmasının ardından Eğin'in polisten kaçabilmek için kendisine kaynak atölyesinde gizli bölmeli oda yaptırak burada saklandığı belirlendi.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Ekipleri, 2000 yılından beri aranan Erol Eğin'i yakalamak için soruşturma başlattı. 3 ayrı mahkemece, dolandırıcılık-iflas, kişilerin huzur ve sükununu bozmak ile konut dokunulmazlığı ihlali suçlarından dolayı hakkında 9 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Erol Eğin'in cezasının Yargıtay'ca onanmasının ardından ortadan kaybolduğu tespit edildi.

 

Yapılan araştırmalarda, Eğin'in kendilerine ait Okmeydanı'ndaki kaynak makineleri imalat atölyesinde özel bölmeli oda yaptırarak burada saklandığı belirilendi. Ardından dün saat 14.00'de buraya düzenlenen operasyonda, Eğin yakalanarak gözaltına alındı. Eğin'in polise yakalanmamak için genellikle gizli bölmeli odadan dışarı çıkmadığı ve yemekleri de başkalarına getirttiği ileri sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Erol Eğin, İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Eğin, çıkışta basın mensuplarının sorularına, "Şikayet varmış hakkımızda gidip öğreneceğiz. Neden gözaltına alındığım söylenmedi. Adliyede öğreneceğiz" şeklinde yanıtladı.

 

Haberin Devamı

SOSYETİK SEVGİLİLERİNİ KAMERA ÖNÜNDE DÖVMÜŞTÜ

 

İlk olarak sevgilisi Burcu Çağrı'yı ve onun babasını kameralar önünde döven Erol Eğin, bu olayın ardından ortalardan kayboldu. Daha sonra Arte Çelik'i Lucca'da döverek burnunu kıran Eğin, sevgilisiyle karakolluk olmuştu.

 

Son olarak sosyetik sevgilisi Nalan Sular'ı hastanelik edinceye kadar dövdü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!