İşadamı Büyükasar’a alıkoyma ve tecavüz iddiası

Güncelleme Tarihi:

İşadamı Büyükasar’a alıkoyma ve tecavüz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2002 02:05

İşadamı Koray Büyükasar, 19 yaşındaki bir genç kızı Sarıyer'deki evinde tehditle alıkoyduğu ve ilaçla uyutup tecavüz ettiği iddialarıyla gözaltına alındı.

Sarıyer sahilinde, dün saat 17.00 sıralarında, intihar ihbarı alan polisler, alkollü olan ve sinir krizi geçiren 19 yaşındaki Z.T'yi denize atlamadan yakalayıp karakola götürdü. Bir süre sonra kendine gelen genç kız inşaat mühendisi olan işadamı Koray Büyükasar hakkında suçlamalarda bulundu.

Genç kızın polise verdiği ifadesinde, ‘‘Yaklaşık 2 ay önce Koray Büyükasar ile tanıştım ve bir süre birlikte olduk. Ayrılmak isteyince ‘‘bende çıplak fotoğrafların var’’ diyerek tehdit etmeye başladı. Bugün Sarıyer'deki evinde birlikte içki içtik. İçkime ilaç koyarak bana zorla sahip oldu’’ dediği ayrıca ‘‘fiili livata’’ ve ‘‘darp’’ iddialarında bulunduğu ileri sürüldü. Bu iddialar üzerine soruşturma başlatan polis, işadamı Koray Büyükasar'ı gözaltına aldı. Büyükasar'ın Z.T'nin iddialarını reddettiği ve kendi rızasıyla birlikte olduğunu söylediği belirtildi. Z.T'nin sağlık raporlarının alınmasının ardından bugün Büyükasar'ın adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!