İş dünyası IT Conference’ta buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası IT Conference’ta buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2008 00:00

Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri, 23 Eylül’de Swissotel’de düzenlenen dev bir organizasyonla, başta iş dünyasının liderleri olmak üzere, IT sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Siemens IT Çözümleri ve Hizmetleri Direktörü Ali Rıza Ersoy, Siemens IT Conference’ı Türkiye«de teknolojinin iş hayatı içinde daha yoğun ve daha verimli kullanılması adına düzenlediklerini belirterek, "Teknolojinin iş hayatının farklı alanlarına doğru şekilde entegre edilebilmesinin hepimiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bazen teknoloji firmaları en yeni teknik olanakların cazibesine kapılıp iş dünyasının gerçek ihtiyaçlarını görmezden gelebiliyor" dedi. Siemens AŞ Genel Müdürü Hüseyin Gelis ise yaptığı açılış konuşmasında, ’yeşil IT’ konusunun önemine dikkat çekti.

Siemens IT Conference’ın misafiri, The Institute for Global Futures Başkanı, Beyaz Saray Bilim ve Teknoloji Ofisi eski danışmanı James Canton’du. Konferansta, başta 21’inci yüzyıla yön verecek teknolojiler olmak üzere, e-ticaret ve global dijital ekonominin geleceği, geleceğin pazarlarını şekillendirecek tüketici trendleri konularını içeren ’The 21st Century Leader: Challenges and Oppurtunities’ başlıklı bir konuşma yapan James Canton, verdiği konferanslarla tanınıyor. CNN gibi televizyon kanallarının ’dijital guru’ olarak tanımladığı Canton, bilişim dünyasının yakından tanıdığı bir isim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!