İş bulamayan oğlunu iple boğarak öldürdü

Güncelleme Tarihi:

İş bulamayan oğlunu iple boğarak öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2007 13:25

ŞANLIURFA’nın Viranşehir İlçesi’nde seyyar satıcı 34 yaşındaki Ahmet Çetin, uzun süredir iş aradığı ancak bulamadığı oğlu 13 yaşındaki Ebubekir Çetin’i elini ve ayaklarını bağladıktan sonra iple boğarak öldürdü. Katil babanın daha önce hırsızlık suçuna karıştığı ve bu nedenle ilçede sevilmediği, bunun için oğluna da kimsenin iş vermediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Hürriyet Mahallesi’nde oturan ve seyyar satıcılık yapan 5 çocuk babası Ahmet Çetin, iddiaya göre bir yıl önce hırsızlık yaptığı için çevresindeki esnaf ve vatandaşlarca dışlandı. Eşi 30 yaşındaki Sarya Çetin pamuk tarlasında çalışan, kendisinin işleri de iyi gitmeyen Çetin, en büyük oğlu Ebubekir’in çalışmasını istedi. Ancak, Çetin’in hırsızlık suçu nedeniyle oğluna kimse iş vermedi. Bu yüzden babasıyla sık sık tartışan ve dayak yiyen Ebubekir Çetin, anneannesi Emine Çoban’ın evine yerleşti. Ahmet Çetin dün kayınvalidesini arayarak oğlunu evlerine göndermesini istedi. Ebubekir korkmasına rağmen babasının yanına gitti.

Ahmet Çetin oğlunu ilçedeki 2 ayrı elektronik tamircisine götürdü. Ancak burada da işe alınmadı. Buna öfkelenen Çetin, oğlunu evlerine götürerek dövdü. Daha sonra el ve ayağını bağladığı Ebubekir’i iple boğarak öldürdü. Oğlunu öldürdükten sonra kapıyı kilitleyip karakola giden cani baba suçunu itiraf edip teslim oldu. Olay yerine giden güvenlik güçleri küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Ebubekir Çetin’nin cesedini otopsi yapmak üzere Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürürken sorgulanan baba, oğluna iş bulamadığı için cinnet geçirdiğini söyledi. Katil baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!