İP'den ünlü aday atağı

Güncelleme Tarihi:

İPden ünlü aday atağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2007 15:19

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, aralarında Türkmen Danışma Meclisi Başkanı Prof.Dr. Ümit Akkoyunlu, Jeofizik Kurumu Başkanı Prof.Dr. Ahmet Ercan ve eski Milli Futbolcu Fenerbahçeli Kemalettin Şentürk’ün de bulunduğu bazı milletvekili adaylarını tanıttı.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında İşçi Partisi’nden milletvekili adayı olan bazı isimleri tanıttı. Genel başkan ve yardımcılarının da milletvekili aday olduğu partide Perinçek’in tanıttığı adaylar arasında yer alan bazı isimler şöyle:

“Jeofizik Kurumu Başkanı Prof.Dr. Ahmet Ercan, Hazine ve Kambiyo Eski Genel Müdürü Ali Kocatürk ve eski Milli Futbolcu Fenerbahçeli Kemalettin Şentürk, Ceza ve Tevkif Evleri Eski Genel Müdürü Veli Devecioğlu, BOTAŞ Eski Genel Müdürü M. Mete Göknel, Atom Enerjisi Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tomak, Sivil Havacılık Eski Genel Müdürü Ahmet Kayıhan Kabadayı, Kütüphaneler Eski Genel Müdürü Prof.Dr.Tülin Sağlamtunç, Kıbrıs Gazisi Emekli Albay Dinçer Kömek, DSP Bahçeşehir Belediye Başkan Adayı Opera Sanatçısı Altan Günbay”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!