İntihar oyunu tutmadı

Güncelleme Tarihi:

İntihar oyunu tutmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2022 07:00

Yalçın Narman, polisi arayarak 4 yıllık eşi Fatma Narman’ın intihar ettiğini söyledi. Polis, kadının hem göğsünden hem de kalçasından vurulması nedeniyle intihar etme olasılığının çok düşük olduğunu değerlendirdi. Yalçın Narman tutuklanırken, kardeşi B.N. adli kontrolle serbest kaldı.

Haberin Devamı

İstanbul Fatih’te bir tekstil firmasında çalışan Yalçın Narman (33) ve Fatma Narman (21) 4 yıl önce evlenmişlerdi. Bu evliliklerinden iki çocukları dünyaya geldi. Yalçın Narman geçtiğimiz pazar günü saat 16.00 sıralarında polisin ihbar telefonunu aradı, eşinin intihar ettiğini söyledi. Polisler eve gittiğinde Fatma Narman yatak odasının kapısında cansız olarak yatıyordu. Hem kalçasından hem göğsünden vurulmuştu. Yalçın Narman’ın kardeşi B.N. de polisler geldiğinde evdeydi. Yalçın Narman eve geldiğinde eşini yatak odasının kapısında yaralı olarak bulduğunu, yanında kendisine ait tabancayı gördüğünü söyledi. Tabancayı panik halde yerden aldığını ve şifonyerin çekmecesine koyduğunu anlattı. Fatma Narman’ın hem kalçasından hem de göğsünden kendisini vurması mümkün değildi. Yalçın Narman’ın silahı saklamaya çalışması da şüpheli bulundu. Polisler Yalçın Narman ve kardeşi B.N.’yi gözaltına aldı.

KRİMİNAL‘UZAKTAN ATIŞ’ DEDİ

Fatma Narman’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Evde bulunan tabanca, 2 boş kovan, 2 mermi çekirdeği ve bir gömlek parçası Polis Kriminal Laboratuvarı’nda incelemeye alındı. Kriminal, Fatma Narman’ın kurşun isabet eden kıyafetlerinde yanık ve barut artığı tespit edemedi. Bu, silahın intiharlardaki gibi vücuda bitişik halde değil uzaktan ateşlendiğini gösteriyordu. İntihar soruşturması bu delillerle bir anda cinayet soruşturmasına döndü.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Yalçın Narman, Emniyet’te kendisine sorulan sorulara yanıt vermedi, susma hakkını kullandı. Kardeşi B.N. ile birlikte sevk edildiği savcılıkta da sorulara cevap vermedi. Nöbetçi mahkeme Yalçın Narman’ı eşini öldürme suçlamasıyla tutukladı, B.N.’yi ise adli kontrol kararıyla serbest bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!