İnternetteki evlilik müzayedesi sona erdi

Güncelleme Tarihi:

İnternetteki evlilik müzayedesi sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2001 17:24

İngiltere'de evlenmek isteyen ve bunun için başlattığı açık arttırmada kendisine 250 bin pound başlangıç fiyatı belirleyen genç kadın muradına erdi. Açık arttırma sitesi QXL.com'da düzenlenen müzayede, "sh0rt1e" rumuzlu bir internet kullanıcısının 1 milyar pound'luk (yaklaşık 2.1 trilyon TL) teklifiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Site yetkilileri açık artırmanın 250 bin pound'dan başladığını, bir milyon poundluk teklifin ardından 700 milyon pound teklif edildiğini, en son olarak da 1 milyar pound'luk teklifle müzayedenin tamamlandığını açıkladı.

İnternette evlenecek birini arayan Kay Hammond 24 yaşında ve bir internet şirketinde çalışıyor. Hammond, çok yoğun bir hayatı olduğu ve kendisi için uygun eş aramaya zaman bulamadığı için bu yola başvurduğunu belirtiyor.

Site yetkilileri müzayedeye katılma süresinin 24 Aralık'ta sona erdiğini, bundan sonra neler olacağına Kay Hammond'un karar vereceğini belirtti.

Hammond daha önce yaptığı açıklamada, kendisiyle evlenmek için en yüksek teklifi veren kişilerle Ocak ayında bir görüşme yapacağını açıklamıştı.

Açık artırma sitesi için tıklayın:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!