İnternette paylaşılan en güzel 10 cuma mesajı (12 Aralık Cuma)

Güncelleme Tarihi:

İnternette paylaşılan en güzel 10 cuma mesajı (12 Aralık Cuma)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 11:46

Hal, hatır sormak ve cumasını tebrik etmek isteyenlerin sıklıkla başvurduğu, sosyal medyada en çok paylaşılan cuma mesajlarını sizler için bir araya derledik. İşte sevdiklerinizle ister SMS yoluyla isterseniz internetten paylaşabileceğiniz en güzel 10 Cuma mesajı. (Cuma Mesajları, cuma duaları, en güzel mesajlar, en güzel dualar...)

Haberin Devamı

Bugün 12 Aralık cuma. Eş, dost, akrabalarının ve sevdiklerinin cuma günlerini teknolojik kanallar ile kutlamak isteyenlerin tercih ettiği yepyeni ve en güncel, ister cep telefonuyla ister internetten paylaşılabilecek cuma mesajları...

Sevdiklerinizin, eş, dost ve akrabalarınızın cuma günlerini teknolojik kanallar ile tebrik etmek istiyorsanız aşağıdaki mesajları kullanabilirsiniz.

- Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

- Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günkü dualarınız kabul olsun cumanız mübarek olsun!

- Cumamız mübarek dualarımız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun. Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…

Haberin Devamı

- Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar...

- Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!

- İnsan; geçmişin hasretlisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikâyetçisidir! Allah bizi şikâyet değil şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı cumalar.

- Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim” Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun…

İnternette paylaşılan en güzel 10 cuma mesajı (12 Aralık Cuma)

- Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu Dünya’ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar.

- Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

- Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz… Gönlünüz iman mekânınız cennet olsun, hayırlı Cumalar…

BAKMADAN GEÇME!