İnternette aşk mektubu yarışması

Güncelleme Tarihi:

İnternette aşk mektubu yarışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2002 12:31

Hindistanlı bir grup romantik, Sevgililer Günü için internette aşk mektubu yazma yarışması düzenliyor. Cep telefonuyla kısa mesaj gönderilmesine karşı düzenlenen yarışma, 14-22 Şubat'ta yapılacak. Yarışma, aşka önem veren gençleri temsil etmek üzere geçen yıl kurulan "Lover's Organisation for Voluntary Exhibition (LOVE)" tarafından düzenlenecek.

Örgütün Başkanı Rupak Manuş, Reuters'a yaptığı açıklamada, "Aşk mektubu yazmak bir sanattır. Güzel yazılmış bir mektup, bir insanın bütün hayatı boyunca hatırlayacağı bir şeydir" dedi.

Cep telefonları ile gönderilen mesajların, bir insanın aşık olduğukişiye duygularını anlatmada mektubun yerini asla alamayacağını belirten Manuş, yarışmanın, mektup gönderme alışkanlığının yeniden canlandırılması girişimi olduğunu söyledi.

Mektuplar, ünlü Hintli yazar Sunil Gangopadhyay'ın öncülüğündeki jüri tarafından değerlendirilecek ve en iyi 100 mektup kitap haline getirilecek.

Aşk mektubu yazma yarışmasına katılmak isteyenlerin mektupları "rupak@loversrupak.com" adresine göndermeleri gerekiyor. Site için de http://www.loversrupak.com adresine tıklayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!