İnşallah bu iddianameyi yazanın soyu kurur

Güncelleme Tarihi:

İnşallah bu iddianameyi yazanın soyu kurur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2009 00:00

Ergenekon Davası’nda terör örgütü üst düzey yöneticisi olduğu gerekçesi ile ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Kuvayı Milliye 1919 Derneği’nin Genel Başkanı Emekli Albay Mehmet Fikri Karadağ ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürerek sık sık beddua etti.

Ergenekon davasının dünkü duruşmasında Ergenekon diye bir terör örgütü tanımadığını belirten Karadağ, "Her şeyi Fikri Karadağ’a mal ediyorlar. Yapmayın ya yapmayın. Allah adamı taş eder" dedi. Karadağ ifadesinde, şunları söyledi:

Ankesörlü telefonla görüştüğüm söyleniyor. Bu kadar kötü niyet olur mu, bu kadar şeytanla işbirliği olur mu? Cep telefonumda kaç kontör kaldığını biliyor musun? Üç kontörüm kalmıştı.

Muhammet Yüce’den dört dörtlük adam istemişim. Muhammet Yüce’den adam istemedim ki dört dörtlük olsun. Böyle bir telefon görüşmesi yok ki. Gözün kör olsun inşallah.

Gizli tanık 17’nin anlatımları hukuk tarihimizin yüz karasıdır. Seçilmiş kurulmuş hükümeti taşlamak için parlamentoya gideceğimizi de söylemiş. Bunu yapacak olanı ilk ben taşlarım. İnşallah bu iddianameyi yazanın da yazdıranın da soyu kurur.

Alternatif ordu kurma iddiası var. 8’inci Kolordu’nun kurulmasında proje subayı olarak görev yaptım. Devletin bütün imkanları emrimizin altındaydı. Buna rağmen 2 yılda zor kurduk. Alternatif orduyu nasıl kurayım. Muvazzaf askerleri derneğe almam. Ağzını burnunu kırar birliğine gönderirim.

Muzaffer Tekin ile örgütsel hiçbir bağım yok. Elinizde Osman Yıldırım gibi süper ahlaklı bir çocuk var. İftiracı bu şahsı tanımam. Şeytan ona inşallah cehennem de arkadaş olur.

Askeri darbeye zemin hazırlamakla suçlanıyorum. En kötü sivil idare en iyi askeri idareden daha iyidir derler. Doğrudur.

Irkçı olduğum söyleniyor. Adem Aleyhisselam’dan günümüze kadar herkes Türktür. Irkçı değilim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!