Ä°ngiliz top model Türk hamamında

Güncelleme Tarihi:

İngiliz top model Türk hamamında
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 30, 2008 00:00

Kate Moss, Türkiye'de hamamda verdiği seksi pozlarla W'nin eylül ayı sayısında yer aldı.

Haberin Devamı

TÃœRK HAMAMINDA CARÄ°YE POZU

Dünyaca ünlü İngiliz top model Kate Moss, Türkiye'de hamamda verdiği seksi pozlarla Amerikan aylık moda dergisi W'nin eylül ayı sayısında yer aldı.
TOP model 34 yaşındaki Kate Moss, Haziran ayındaki Ä°stanbul ziyareti sırasında ÇaÄŸlayan Hamamı'nda gerçekleÅŸtirdiÄŸi çekimde Türk fotoÄŸrafçı Mert AlaÅŸ ve partneri Marcus Piggott'a cariye pozları verdi. Ä°ngilizlerin olaylı top modeli Moss'un, önde gelen modacıların giysi, takı ve makyaj malzemeleriyle tarihi hamamın egzotik atmosferinde verdiÄŸi pozlar, Amerikan aylık moda dergisi W'nin eylül ayı sayısında yer aldı. Vera Wang, Alexander McQueen ve Stella McCartney, çekimde kullanılan markaların sadece birkaçı. Â

İngiliz top model Türk hamamında

Haberin Devamı

Ünlü manken Moss, Louis Vuitton, Missoni, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Fendi, Kenzo gibi markalarla, David Beckham, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson gibi ünlülerle çalışan Mert Alaş ve İngiliz partneri Marcus Piggott'a 15 saatlik çekimde onlarca poz verdi. Çekimler sırasında bardak bardak votka içtiği iddia edilen ünlü model, ayrıca Boğaz'ın eşsiz güzelliğinde saltanat kayıklarında da objektif karşısına geçti. Dünyanın en çok kazanan mankenlerinden olan Moss ile daha önce de çalışan Mert Alaş inanılmaz kadın olarak tanıttığı top modeli "padişahın en güzel cariyesi" olarak canlandırdığını söylemişti.
Moda çekimlerin yanı sıra Moss, İstanbul gezisi sırasında Alaş ve Piggot ikilisinin Galerist’te açacakları moda fotoğrafları sergisine katılmıştı. İngiltere'de kokain kullandığının ortaya çıkmasıyla uzun bir süre zor günler geçiren Moss, İstanbul'da bir davette giydiği transparan giysisi, bar kavgası ve attığı küfürlerle olay yaratmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!