İngiliz donanması tatilde

Güncelleme Tarihi:

İngiliz donanması tatilde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2010 11:37

SOMALİ'deki görevini tamamladıktan sonra Akdeniz'e açılmadan Bodrum'a demirleyen İngiltere Kraliyet Donanması'na bağlı ‘HMS Chatham’ adlı savaş gemisinin personeli, hava sıcaklığının etkisiyle ilginç görüntüler oluşturdu. Bazı askerler geminin güvertesinde mayolarla güneşlenirken, bazıları da ele ele iskeleye inerek dans etti ve plaja gitti.

Haberin Devamı

İNGİLİZ DONANMASI BODRUM'DA TATİLDE

Somali açıklarında görev yapan uluslararası gücün bir parçası olarak altı kargo ve bir yolcu gemisini korsanlardan kurtaran ‘HMS Chatham’ adlı İngiliz savaş gemisi, kumanya takviyesi için Bodrum'a demirledi. Komutan Simon Huntington yönetimindeki geminin askerleri de kısa da olsa tatil yapma imkanı buldu.

ASKERLER EL ELE

uluslararası korsanlığa karşı altı ay görev yapan 114 metre uzunluğundaki savaş gemisinin askerlerinin el ele gemiden indikleri ve iskelede dans ederek plaja gittikleri görüldü. Bazı askerler ise gemide kalarak güvertede güneşlenmeyi tercih etti.250 personeli bulunan ve NATO’nun korsanlara karşı mücadelede Amiral gemisi olarak bilinen ‘HMS Chatham'da, son teknoloji ürünü radar ve sonarlar, Seawolf, Harpoon ve Stingray füzeleri bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!