İngiliz çifte Türk usulü düğün

Güncelleme Tarihi:

İngiliz çifte Türk usulü düğün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2007 10:40

İNGİLTERE vatandaşı 32 yaşındaki Jiff Merralls ile 31 yaşındaki Emana Cook, 17 yıllık ilişkilerini, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nin dünyaca ünlü Ölüdeniz Beldesi'nde gerçekleştirdikleri Türk usulü düğünle perçinledi. Renkli görüntülere sahne olan geziye, çiftin İngiltere'den gelen konukları da katıldı. Gelin Emana Cook, ata bindirilip, davul zurna eşliğinde Ölüdeniz sokaklarında gezdirildi.

Haberin Devamı

İngiltere'de dekorasyon işiyle uğraşan Jiff Merralls ile Emana Cook, 7 yıldır tatil için Ölüdeniz'e geldiklerini ve 2.5 yıl önce de Türkiye'de evlenme kararı aldıklarını söyledi. Çift, konakladıkları Sea Breeza Hotel tarafından düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıcı'nın kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren çift, nedimelerle birlikte çektirilen fotoğrafların ardından bir sürprizle karşılaştı.

Otel sahibi Erdinç Sidekli'nin hazırlattığı at ile gelin Emana Cook, davul zurna eşliğinde sokaklarda gezdirildi. Renkli görüntülere sahne olan geziye, çiftin İngiltere'den gelen konukları da katıldı. Atın üzerindeki geline ve dizginlerden çeken damada Ölüdenizliler yoğun ilgi gösterdi. Balkonlardaki bazı vatandaşlar, İngiliz çifte mutluluk dileklerini iletti. Davul zurna sesini duyan ve at üzerindeki İngiliz gelini görenler, fotoğraf makineleri ve kameralarıyla bol bol görüntü çekti.

Haberin Devamı

İngiliz gelin Emana Cook, “Türk usulü evlenmek gerçekten çok güzel. Gelinlikle, at üzerinde ve davul zurna eşliğinde ilerlerken inanılmaz keyif aldım. Bu çok değişik bir duygu. İngiltere'ye döndüğümüzde evlenmek isteyen arkadaşlarımızın tümüne bunu tavsiye edeceğiz. Evlenme yıldönümlerimizi ve tatillerimizi de her yıl Fethiye'de geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!