İnfazda, Oflu İsmail şüphesi

Güncelleme Tarihi:

İnfazda, Oflu İsmail şüphesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Rumelikavağı'ndaki villasının girişinde, otomobilinin içinde çapraz ateşe tutularak öldürülen eğlence dünyasının ünlü ismi 66 yaşındaki Erdoğan Belbüken cinayeti, sırrını koruyor. Polis, saldırının, mayıs ayında Belbüken'in 5 ay önce devrettiği Fermuar Bar'da, Oflu İsmail'in yeğenleri ile bodyguardlar arasında çıkan kanlı çatışma ile bağlantısını araştırıyor. Çatışmada 1 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Gözlerinin önünde vuruldu

Sosyetenin uğrağı olan Ortaköy'deki Fermuar Bar ile Alageyik Restaurant'ın eski sahibi Belbüken, önceki akşam saat 21.00'de, evinin girişinde son model BMW otomobilinin içinde çapraz ateşe tutularak öldürüldü. Babasını karşılamak için bahçeye çıkan ve olayı dakikası dakikasına gören Belbüken'in kızı Nuray ile torunu Nilay şoka girdi. Olayla ilgili soruşturmaya başlayan polis, saldırganların silahından çıkan 24 adet 9 mm çapında boş kovanı balistik incelemeye aldı.

Bodyguardlarla çatıştılar

Belbüken'in sattığı Fermuar Bar'da 18 Mayıs'ta meydana gelen olayda, yeraltı dünyasının ünlü ismi 'Oflu İsmail'in yeğenleri Mustafa ve İsmail Hacısüleymanoğlu, kendilerini içeri almayan bodyguardları kurşun yağmuruna tuttular. Çıkan çatışmada yoldan geçen 22 yaşındaki Volkan Sözdemir öldü, kafasından vurulan Mustafa Süleymanoğlu ağır, bodyguard İlyas Özcan da bacağından hafif yaralanmıştı.

Kanlı baskını gördü, çıldırdı

Erdoğan Belbüken'in otomobilinin sesini duyan kızı Nuray, babasını karşılamak için kapıya çıktı. Tam bu sırada silah sesleri duyuldu. BMW otomobilin ağaçların arasına devrildiğini gören genç kadın panik içinde polisi aradı. Babasının öldüğünü öğrenince kendini yerlere atan genç kadını sakinleştirmek mümkün olmadı.

Kurşun yağdırdılar

Eğlence dünyasının tanınan isimlerinden bar ve restoran sahibi Erdoğan Belbüken çapraz ateşe tutularak öldürüldü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!