İnegöl'de fırtına: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İnegölde fırtına: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2010 09:51

İNEGÖL'de sağanak yağış ve fırtınanın etkisiyle bir evin duvarı yan taraftaki evin üzerine düştü. Enkaz altında kalan 3 kişi yaralandı.

Metoroloji'nin yaptığı sağanak yağış uyarısı sonrası İnegöl'de saat 02.30 sıralarında başlayan fırtına ve ardından sağanak hasara yol açtı. Aniden bastıran fırtına ve yağmur sonrası İnegöl’ün çeşitli yerlerinde bulunan ağaçlar köklerinden söküldü. Fırtınanın etkisi ile yolları kapatan ve bazı araçların üzrine devrilen ağaçlar büyük çapta hasara neden oldu. İtfaiye ekipleri ağaçları keserek kapanan yolları açama çalışması başlatırken polis ekipleri olası kazaları önlemek için güvenlik önlemi aldı. ilçede fırtınanın etkisi ile yer yer elektirik kesintileri de görüldü.

Saat 02.30 sıralarında etkili olan fırtınada Kemalpaşa Mahallesi Göçmen Sokak'ta oturan bulunan binanın duvarı bitişikteki Gümüştekin ailesinin oturduğu tek katlı evin üzerine büyük gürültü ile düştü. Olayda evde bulunan 48 yaşındaki Huriye Gümüştekin ile oğulları 17 yaşındaki Kamil Gümüştekin ile Özcan Gümüştekin komşuları tarafından çağırılan itfaiye ekipleri tarafından mutfak camı kırılarak kurtarıldı. Evin yarısı betonun altında kalırken 3 yaralı çağrılan 112 acil ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilerek müşahade altına alındı. Olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamayan Gümüştekin ailesine komşuları evlerine alarak sahip çıkarken İNGAZ ekipleri olası sızıntı üzerine binanın gazını kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!