Indie çılgınları buraya

Güncelleme Tarihi:

Indie çılgınları buraya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2011 20:21

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Efes Pilsen One Love Festival, 2-3 Temmuz’da İstanbul’da. Herkese eğlence, dans ve müzik dolu saatler vaadeden festivalin bu yılki en iddialı ismi eskimeyen grup Cake.

Haberin Devamı

Pozitif organizasyonu ile bu sene 10. yaşını kutlayan Efes Pilsen One Love Festival, şimdiye kadar 72 grup ve 1459 sanatçıyı ağırladı. 130 bin kişi bu etkinlikleri izledi. Bu yıl da 2 Temmuz’da saat 14.00’te kapılarını açacak festivalde, alternatif müzik dünyasının öne çıkan grup ve müzisyenlerinden Manic Street Preachers, Suede, Happy Mondays, Editors, Cake ve Nneka sahne alacak.
Ayrıca yerli gruplardan Büyük Ev Ablukada, Sade, Neşeli Milis, Model, Yora, Farfara, Gözyaşı Çetesi, Eva, Sapan, Kırık Çizgi, Seni Görmem İmkansız, Kitschcraft, Social Inclusion Band, Kısmet Şov, Toz ve Toz, Ece Dorsay, Ricochet, 123 ve Onor Bumbum da performans sergileyecek.
BİLEKLİKLERDE SÜREKLİ İNTERNET
Festivalde konserlerin yanı sıra pek çok sürpriz de var. Festival girişinde tüm katılımcılara verilen bilekliklerde, Efes Pilsen One Love Festival alanında festival deneyimlerini anında sosyal medyaya taşıyacak temassız iletişim teknolojisine sahip özel çipler olacak. Böylece festival alanı içinde kurulan aktivasyon merkezlerinde sadece 30 saniyelik bir işlemle Facebook ve Twitter hesaplarını bileklikleri ile eşleştiren katılımcılar, özel fotoğraf istasyonlarında çektikleri fotoğraflarını, birbirinden eğlenceli deneyimlerini, sahnedeki grubun sevdikleri şarkılarını ve sadece bilekliklerini özel noktalara okutarak hem Facebook’ta, hem de Twitter’da paylaşabilecekler.
3D DİSKO
Mabbas ve Murat Beşer’in “Oldies But Goldies” partisi ve DJ ikilisi Novak’ın 3D Disco Partisi’nde festivalciler keyifli dakikalar geçirecek. 3D Disco’da katılımcılara 3 boyutlu bir klüp ortamı yaratılacak. Şimdiye kadar Glastonbury’den Ministry of Sound’a kadar birçok yerde performans gösteren Novak; farklı video art çalışmaları ve bu görüntülere eşlik eden müzikleriyle katılımcılara farklı bir festival deneyimi sunacak.
Festivalde biletler tam 50-68, öğrenci 32-45 lira arasında değişecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!