İnce'ye köy kıraathanesinde doğum günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

İnceye köy kıraathanesinde doğum günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2011 21:35

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Yalova'nın Altınova ilçesindeki köy kıraathanesinde, kendisi için düzenlenen sürpriz doğum günü partisi ile karşılaştı.

İnce, CHP Yalova 2. sıra milletvekili Alaattin Fitoz ile Tokmak köyüne gitti. 4 Mayıs 1964'te doğan ve bugün 47 yaşına giren Muharrem İnce'ye sürpriz yapmak isteyen köylüler, kıraathaneye pasta ve mumlar getirip ışıkları kapattıktan sonra İnce'nin gelişini beklemeye başladı.
Kıraathaneye girişinde alkışlarla karşılaşan İnce, sürpriz kutlama karşısında duygulandı. Köylülerle tek tek tokalaşan İnce, daha sonra doğum günü pastasındaki mumları söndürdü.

İnce, “Bu benim hayatımın en ilginç doğum günü oldu. Gerçekten Tokmak köyü, Yalova'nın değil Türkiye'nin yüz akı bir köydür. Türkiye'nin hiçbir yerinde Tokmak'ta mutlu olduğum kadar mutlu olmadım. Bundan emin olun. Siyaseten söylemiyorum, bunu inanarak söylüyorum” dedi.

İnce, bir gazetecinin “Doğum günü dileğiniz var mı?” sorusuna “İnşallah 12 Haziran'dan sonra sayın milletvekilimizle beraber ilk açılışı Tokmak köyünden yapacağız. Sayın Kılıçdaroğlu'nu başbakan yaptıktan ve yemin töreninden sonra Yalova'ya ilk dönüşümüzde, ilk durağımız Tokmak köyü olacak” diye cevap verdi.

Kendisine hazırlanan sürprizden haberinin olmadığını kaydeden İnce, “Köye gelince kahvehanenin ışıklarını sönük gördüm. Herhalde sigortaları filan attı dedim. Gerçekten çok mutlu oldum” ifadesini kullandı.
İnce, daha sonra köy meydanında partililere hitap etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!