Impreza’nın Sedanı 35 bin YTL’ye geldi

Güncelleme Tarihi:

Impreza’nın Sedanı 35 bin YTL’ye geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2008 00:00

Son zamanlarda gerçekleştirdiği iddialı atılımlarla model yelpazesini genişleten Subaru, şimdi de efsane modeli Impreza’nın sedan karoser seçeneğini satışa sundu. Geçtiğimiz yıl baştan aşağı yenilenerek hatchback karoser ile piyasaya sunulan Subaru Impreza’nın Sedan seçeneği, Eylül ayı başında 34 bin 900 YTL’den başlayan fiyatlarla yollara çıktı.

Türkiye pazarında ilk etapta 1.5 R ve 2.0 R motor seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine sunulan Impreza Sedan, farklı model opsiyonları ve geniş aksesuar yelpazesi ile kişisel hayat tarzına uygun seçenekler sunuyor. Atak ve sportif dış tasarımı, ışık ve gölgeyi uyumla yansıtan panel kıvrımları, çekici ve özgün dizaynı ile Impreza Sedan yaşam tarzıyla fark yaratanlara hitap ediyor. Geliştirilmiş iç tasarımı ile üst düzeyde konfor ve sürüş keyfi vaat eden Impreza Sedan markanın en yeni üyesi.

Impreza model yelpazesinin genişlemesi ile Subaru’nun pazardaki varlığının hızla güçleneceğini ifade eden Subaru Marka Direktörü Çınar Noyan; "Geçen sene satışa sunduğumuz Hatchback versiyonunun başarısının ardından Impreza Sedan’dan da markamız adına çok büyük katkı bekliyoruz. 4x4 teknolojisinin kullanıcılara sağladığı emniyetli sürüş ve üstün yol tutuş keyfini C segmentinde, rekabetçi bir fiyat ile tüketicilerin beğenisine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hem hatchback hem de sedan karoseri seçenekleri ile artık Impreza, her zevke, her kullanım şekline uygun, kullanıcılarının beklentilerini tam olarak karşılayan bir model oldu" dedi.

Tüm model ve opsiyonlarda standart olarak sunulan AWD ve Boxer motor ayrıcalığının yanı sıra, Impreza Sedan 1.5R modelinin baz opsiyonunda standart donanım olarak teleskopik direksiyon, tam otomatik klima, çift hava yastığı ve CD çalarlı teyp bulunuyor. Üst donanımda ise baz versiyona ek olarak, cruise control, deri donanım paketi (deri direksiyon, el freni ve vites topuzu), yan hava yastığı, perde hava yastığı, ön sis farlar ve soğuk iklim paketi (ısıtmalı aynalar, ısıtmalı koltuk ve ısıtmalı silecekler) yer alıyor. Impreza Sedan 1.5R, 107 beygir güç ve 142 Nm tork üretiyor. Aracın 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimi ise 7.5 litre. Impreza Sedan 2.0R’ın baz versiyonundaysa, alüminyum alaşımlı jantlar, teleskopik direksiyon, tam otomatik klima, CD çalar (4 hoparlör), yan hava yastığı, perde hava yastığı, ön sis farlar ve soğuk iklim paketi (ısıtmalı aynalar, ısıtmalı koltuk ve ısıtmalı silecekler) standart olarak yer alıyor. Impreza Sedan 2.0R, 150 beygir gücünde ve 196 Nm torka sahip. Aracın 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimi ise 8.4 litre
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!