İmamı yakın diye hastaneye atadılar

Güncelleme Tarihi:

İmamı yakın diye hastaneye atadılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2004 01:48

Gaziantep Ş. Bircan Camii imamlığından Erzincan Sağlık Müdür Yardımcılığı’na atanan Mehmet Ali Çelik, ikinci bir atamayla memleketine daha yakın olan Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Müdür yardımcılığı görevine getirildi.

Gaziantep’in Şahinbey İlçesindeki Ş. Bircan Camisi imamı olan 45 yaşındaki Mehmet Ali Çelik, görevini yaparken Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin İşletme Bölümü’nü 2001’de bitirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda görev yaptığı 11 yılda 6/2 göstergeye ulaşan Çelik, 17 Haziran 2004’te Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Necdet Ünüvar ve Personel Genel Müdürü Ali Yerlikaya imzalarıyla Erzincan Sağlık İl Müdür Yardımıcısı olarak görevlendirildi. 8 Temmuz’da tebliğ edilen atamayla imamlığa veda eden Mehmet Ali Çelik, 12 Temmuz’da Erzincan’a gelerek Sağlık İl Müdürlüğü’nde İdari İşlerden Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı.

Çevresindekilere ‘Ben buralarda fazla kalamam. Gaziantep’e, olmazsa Kahramanmaraş’a tayin yaptırır giderim’ dediği iddia edilen Mehmet Ali Çelik’in beklediği ikinci atama kararı da gecikmedi. Çelik, 16 Ağustos 2004’te Erzincan’dan ilişiğini keserek Kahramanmaraş’a Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı olarak gitti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!