İlk defa açıklıyorum: Ben kimseye duyurmadan kızımı Araklı’da okuttum

Güncelleme Tarihi:

İlk defa açıklıyorum: Ben kimseye duyurmadan kızımı Araklı’da okuttum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 01:38

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Trabzon Araklı’daki toplu açılış töreninde de şunları söyledi: “26 maddelik pakette, başörtülü kardeşlerimizin devlet dairelerinde artık çalışabilmeleri vardı.

Haberin Devamı

Şimdi çalışıyor mu? Çalışıyor. Hak iade edildi. Üniversitelerde kızlarımız ne çileler çektiler. Kimler çektirdi bu çileleri biliyorsunuz. Artık üniversitelerde katsayı var mı? Yok. Artık başı kapalı da başı açık da meslek liseli de normal liseli de aynı şartlarda imtihana giriyor.

BAŞBAKAN'IN TRABZON'DAKİ GEZİSİNDEN KARELER

Nereyi kazanırsa oraya gidiyorlar. Bundan daha güzel ne olabilir. Bütün yavrularımızın ayaklarına kelepçeleri taktılar ondan sonra da ‘yürü’ dediler. Nasıl yürüsün. Benim kendi çocuklarım bu ülkede katsayı engeline takıldı. Başörtü engeline takıldı. Öz yurdunda, öz vatanında parya muamelesi gördü. Ama şimdi onlar artık geride kaldı. Benim kızım imam hatip okuyamamayla karşı karşıya kaldı. Ey gidi günler. Ben kızımı Araklı’ya gönderdim, kimseye duyurmadan burada okuttum. İlk defa açıklıyorum. Burayı bitirdikten sonra da yurtdışına gönderdim, gitti Amerika’da okudu. Ondan sonra İngiltere’de master’ını yaptı. Bak demek ki başörtülü de okuyabiliyormuş.”

SORUN VAR MI, YOK

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan Trabzon’daki Öğretmenler Günü kutlamasında, kendisine günün anısına çiçek takdim etmek üzere sahneye çıkan öğretmenlerle kısa bir süre sohbet etti. Kendisinin 3 çocuk tavsiyesi olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Şimdi hocamın 2 tane çocuğu var. Eksik var demek ki ama okullardakilerle telafi ediyor. İşte bakın bir başörtülü öğretmen, başı açık öğretmen. Sorun var mı? Sorun falan yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!