Ä°lk AÅŸk

Güncelleme Tarihi:

Ä°lk AÅŸk
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 11:38

Yönetmenliğini Mark Milgard'ın üstlendiği İlk Aşk (Dandelion) iletişimin uzun sessizlikler aracılığıyla kurulduğu, sevginin es geçildiği bir topluluğa ayak uydurmaya çalışan Mason’ın, kasabaya yeni taşınan Danny ile tanışmasıyla kasvetli hayatının kurtuluşunu aşkta bulmasını konu alıyor.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Annesiyle birlikte yeni bir hayata başlamak üzere kasabaya gelen Danny, kısa süreli rastlaşmaların ardından Mason ile yakınlaşır. Günlük hayattaki açmazlardan, kendisini çevrelemiş uçsuz bucaksız doğayla vakit geçirerek kaçınmaya çalışan Mason, samimiyeti ve güzelliğinden etkilendiği Danny sayesinde zihnini sıkıntılarından soyutlamaya çalışır. Ne var ki, katı kuralları ve işi arasında gidip gelen babasının vurdumduymazlığı, kocası ile arasındaki iletişimsizliğinin çaresini alkol ve haplarda bulmaya çalışan annesi, savaşın üzerinde bıraktığı izlerin içinde yaşadığı gerçeklik ile tek bağı olan büyükbabası, Mason’ın duygularında gelgitlere neden olur.

Babasının neden olduÄŸu ölümcül bir kaza sonucu, Mason ve Danny’nin aÅŸkı derin bir darbe alsa da kader bu iki genci tekrar bir araya getirdiÄŸinde aralarında eskisinden de güçlü bir baÄŸ kurulur. Ailelerinin ve çevrelerindeki insanların bu aÅŸka olan duyarsızlıkları ise genç aşıkları trajik bir sona götürecektir.Â

Haberin Devamı


FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°

Yönetmen:Mark Milgard
Senaryo: Mark Milgard, R.D. Murphy
Oyuncular: Vincent Kartheiser, Taryn Manning, Arliss Howard, Mare Winningham, Michelle Forbes

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!