İkizinin ölümünü rüyasında gördü

Güncelleme Tarihi:

İkizinin ölümünü rüyasında gördü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2007 00:00

Kartal’da alkollü sürücünün kaldırımda çarptığı Filiz Koç’un tek yumurta ikizi Yeliz, kardeşinin ölümünü birkaç gün üst üste rüyasında gördüğünü söyledi. Yeliz, "Kazayı duyunca yine kábus gördüğümü sandım. Kalbimin yarısını toprağa verdim. İçim acıyor. O caniyi assınlar" diyerek gözyaşı döktü.

CUMARTESİ gecesi çalıştığı işyerinden çıkıp evine dönerken 2.61 promil alkollü Oktay Gün’ün çarptığı 24 yaşındaki Filiz Koç’u toprağa veren acılı ailesinin evinde yas var. Kazadan en fazla etkilenen ise Filiz Koç’un ikizi Yeliz Koç oldu. Kazadan günler önce korkunç kabuslar gördüğünü anlatan Yeliz Koç, "Son zamanlarda, içinde Yeliz’in de olduğu kábuslar görüyor ve uyanıyordum. Evde dinlenirken kardeşime araba çarptığını öğrendim. Duyunca yine kábus gördüğümü sandım. Kendini bilmez, sorumsuz bir cani, kaldırımda yürümekte olan kardeşime çarparak kanlar içinde bırakmış. Kalbimin yarısını toprağa verdim, içim acıyor. O caniyi assınlar" dedi.

Filiz Koç’un annesi İsminaz Koç da alkollü sürücünün en ağır cezaya çarptırılmasını istedi. İsminaz Koç, kazadan 10 dakika önce kızıyla telefonla konuştuğunu söyleyerek "İş yerinden çıkarken telefon açtı, ’Anneciğim hemen geliyorum, karnım aç’ dedi. 10 dakika geçmeden ölüm haberi geldi. Ben bu acıya nasıl dayanacağım. Kızımı ikizinden ve bizden ayıran bu caninin idam edilmesini istiyorum. Kızımın kanı yerde kalmasın" diyerek ağıtlar yaktı.

Sevgilisiyle tartışmış

Filiz Koç’u ezerek öldüren Oktay Gün, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Gün’ün ifadesinde, alkollü araç kullandığı için pişman olduğunu söylediği belirtildi. Kaportacılık yapan ve kazadan önce sevgilisiyle tartıştıktan sonra alkol aldığı söylenen Oktay Gün’ün, kasıtlı olarak kaldırımda yürüyen kadınlara çarptığı iddia edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!