İkisi kurtulabildi

Güncelleme Tarihi:

İkisi kurtulabildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD'nin Sacramento Kenti'nde cinnet getiren Çin asıllı bir baba, 7 çocuğundan 5'ini katletti, ikisi kaçıp kurtuldu. Katil baba intihar etti.

ABD’yi dehşet içinde bırakan katliam önceki gün Kaliforniya Eyaleti'nin Sacramento Kenti'nde yaşandı. İki odalı bir evde yaşayan Kao Xiong, bir tüfek ve bir tabancayla eve geldi. Bu sırada evde 7 çocuk bulunuyordu. 9 ve 14 yaşında olan çocuklardan ikisi, babalarının kendilerini öldüreceğini anlayarak sokağa fırladı.

Peşpeşe silah sesleri

14 yaşındaki Vichian panik halinde kaçtığı komşulara babalarının silahlı olduğunu anlatırken, evden peşpeşe silah sesleri gelmeye başladı. Kao, yaşları 2 ila 7 arasında değişen 4'ü erkek biri kız, 5 çocuğunu öldürdü. Sonra da tabancayla intihar etti. Eve gelen polis, oturma ve yatak odalarındaki cesetlerle karşılaştı.

Katliam nedeni bilinmiyor

Alışverişten dönen eşi Mai Thao, katliamı öğrenince sinir krizi geçirdi. Polis, katliam nedeninin henüz belli olmadığını açıkladı. Komşuları Kao Xiong'un sık sık eşi Mai Thao ile kavga ettiğini söylediler. Yetkililer katliamla sonuçlanan aile içi şiddetin her geçen gün biraz daha arttığına dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!