İkinci talihli de ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

İkinci talihli de ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2007 13:01

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye kazanan talihlilerden ikincisi de ikramiyesini aldı.

Haberin Devamı

Adının açıklanmasını istemeyen talihli adına ikramiye çekini, Halkbank Balgat Şube Müdürü Aydın Eser, Milli Piyango Merkez Muhasebe Müdürü Mehmet Reşat Sivri'den teslim aldı.

Bu sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eser, talihli ile kişisel olarak tanışıklıklarının bulunduğunu belirterek, bu sabah kendisine ikramiye çekini alması için telefon açtığını söyledi.

Talihlinin Adana'da yaşadığını ve bileti bu ildeki bir seyyar satıcıdan satın aldığını anlatan Eser, orta yaşlı bir kadın olan talihlinin evli olduğunu ve çocukları bulunduğunu söyledi. Talihli hakkında fazla bilgi vermek istemeyen Eser, işçi olarak çalıştığını ve geçim sıkıntısı bulunduğunu dile getirdi.

“İkramiye yerini buldu” diyebilirim şeklinde konuşan Eser, ikramiyenin değerlendirilmesi konusunda, Bankanın ve kendisinin her türlü desteği sağlayacağını söyledi.

ÜÇÜNCÜSÜ DE BANKA ARACILIĞIYLA ÇEKİNİ ALDI

Haberin Devamı

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde, 20 milyonluk büyük ikramiyeyi paylaşan talihlilerden üçüncüsü de, 5 milyonluk ikramiyesini aldı.

Adının açıklanmasını istemeyen talihli adına ikramiye çekini, İş Bankası Denizli Şube Müdür Yardımcısı Hakan Filiz, Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne gelerek teslim aldı.

Gazetecilerin talihliye ilişkin sorularını yanıtlayan Filiz, talihlinin 35 yaşında evli ve 2 çocuk babası inşaat işçisi olduğunu söyledi.

Talihlinin mevsimlik çalıştığını ve kış mevsiminde bulunulduğundan şu anda bir iş yapmadığını anlatan Filiz, seyyar satıcıdan bileti aldığını ve uğurlu rakamı “3” olduğundan biletin son rakamının bu rakam olmasına özen gösterdiğini anlattığını söyledi.

Talihliyi daha önceden tanımadığını belirten Filiz, talihlinin bankaya geldiğinde oldukça şaşkın olduğunu ve araya bayram tatili girdiği için ikramiyesini alamaması nedeniyle uyku uyuyamadığını ifade etti.

Talihlinin ikramiyeyi nasıl değerlendireceğine ilişkin bir soru üzerine de Filiz, ikramiyeyi bir süre mevduat olarak tutacağını, zaten bir karar almadan önce kendilerinin bankacı olarak bu tavsiyede bulunduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Talihlinin düzenli olarak bilet aldığına da işaret eden Filiz, talihlinin kendisine “şansıma güveniyordum, bir gün bana çıkacağını biliyordum” dediğini söyledi.

Filiz daha sonra, talihli adına ikramiye çekini, Milli Piyango Merkez Muhasebe Müdürü Mehmet Reşat Sivri'den teslim aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!