İkinci minibüs ölüme götürdü

Güncelleme Tarihi:

İkinci minibüs ölüme götürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2006 15:58

Denizli'de TIR'la minibüsün çarpışması hafif hasarla atlatıldı. Araçlarındaki hasara bakmak için inen sürücülerden biri öldü, diğeri ise yaralandı.

Haberin Devamı

Denizli'de TIR ile otomobilin çarpışması maddi hasarla sonuçlandı. Hasara bakmak için araçlarından inen sürücülere, hızla gelen bir başka minibüs çarptı. TIR sürücüsü Muharrem Bornalı olay yerinde yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı

Olay bugün saat 01.00 sıralarında Denizli- Acıpayam karayolunda meydana geldi. Patronu 54 yaşındaki Mustafa Cebeci ile Manisa'ya gitmek üzere yola çıkan 38 yaşındaki Muharrem Bornalı'nın kullandığı 45 UA 1170 plakalı TIR, 33 yaşındaki Hakkı İşmar yönetimindeki 20 DY 111 plakalı otomobille çarpıştı.

HASARA BAKMAK İSTERKEN

Çarpışma sonucu her iki araçta hafif hasar oluştu. TIR sürücüsü Muharrem Bornalı ve patronu Mustafa Cebeci ile otomobil sürücüsü Hakkı İşmar, araçlarından inerek hasara bakmak istedi. Bu sırada aşırı hız yaptığı belirlenen Nuri Şener (42) yönetimindeki 20 ZL 778 plakalı minibüs, bu 3 kişiye ardından da TIR'a çarptı.

Haberin Devamı

Çarpma sonucu TIR sürücüsü Muharrem Bornalı olay yerinde can verdi. Yaralanan TIR'ın sahibi Mustafa Cebeci ile otomobil sürücüsü Hakkı İşmar, 112 Acil servis ambulansıyla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Minibüs sürücüsü Nuri Şener gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!