İki kardeş pombalı tüfekle öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

İki kardeş pombalı tüfekle öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 11:31

SİVAS’ta 29 yaşındaki Mesut Sancak ile kardeşi 25 yaşındaki Mustafa Sancak, iddiaya göre geçmişe dayalı husumet nedeniyle çıkan kavgada Muhammet Şanlı tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Kent merkezinde Abdulvahabi Gazi Mahallesi’nde oturan işsiz Mesut Sancak ile kardeşi Mustafa Sancak kendilerine ait otomobille gezerken, LPG yakıtı biten araç durdu. Bu sırada kendi otomobiliyle, Sancak kardeşleri takip eden Muhammet Şanlı da durdu. 2 kardeş ile yanlarına yaklaşan Şanlı arasında geçmişe dayalı husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce, Muhammet Şanlı otomobilinden aldığı pompalı tüfekle ateş ederek Sancak kardeşleri yaralayıp, kaçtı.

Ağır yaralanan kardeşlerden Mesut Sancak çevredekiler tarafından kaldırıldığı Numune Hastanesi’nde, Mustafa Sancak ise Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Sancak kardeşlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

Muhammet Şanlı ise gece boyu süren çalışmaların sonucunda, bu sabah polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!