İki haftada terk edilen Sue dernek kurdu

Güncelleme Tarihi:

İki haftada terk edilen Sue dernek kurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

Türkiye tatilinde tanıştığı genç Türk garsonla evlenen 61 yaşındaki İngiliz Sue Jennigs, kocasının İngiltere’de oturma izni aldıktan iki hafta sonra kendisinden boşanmak istemesi üzerine hayal kırıklığına uğradı.

Sue Jennigs, "Başkaları benim düştüğüm hataya düşmesin" diyerek dernek kurdu. İngiltere’de Hallifax bölgesinde yayımlanan Evening Courier gazetesinin haberine göre, üç çocuk annesi Sue Jennigs, 2004’te Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne tatile geldi. Sue, tatil yaptığı otelin restoranında çalışan garson Özkan Doğan’a (26) áşık oldu. Çift, Jennigs’in tatili bitinceye kadar beraber oldu.

Sue Jennigs İngiltere’ye dönünce genç sevgilisine mektuplar yazdı ve onsuz yaşayamayacağını söyledi. Tekrar bir araya gelen Jennings ve Doğan, mart ayında Kuşadası’nda evlendi. Eşine İngiltere’de yaşamalarının her ikisi için de iyi olacağını söyleyen Özkan Doğan, İngiliz Konsolosluğu’na vize için başvuru yaptı. Vize başvurusu altı ay önce kabul edilen Doğan, zaman kaybetmeden ilk uçakla İngiltere’ye gitti. İngiltere’nin Hallifax şehrinde garsonluk yapmaya başlayan Özkan Doğan ve eşi Sue’nin ilişkileri iki hafta önce bozuldu.

İngiltere’de oturma iznini de aynı günlerde alan Özkan, eşi Sue’dan ayrılmak için mahkemeye başvurdu. Bunun üzerine Sue Jennings, "Kalbim çok kırıldı. Onun doğru insan olduğunu düşünmüştüm. Neyin yanlış gittiğini bilmiyorum" dedi. Diğer kadınların da aynı hatayı yapmaması için bir dernek kurduğunu söyleyen Sue Jennigs, "Yaşadıklarımı herkese anlatacağım. Kimsenin benim gibi acı çekmesini istemiyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!