Ä°ki efsane yan yana

Güncelleme Tarihi:

Ä°ki efsane yan yana
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 13:46

Bu sabah Cüneyt Arkın'ın konuk olduğu 'Saba Tümer'le Bugün' programına ünlü aktör Jean Claude Van Damme da sürpriz konuk olarak katıldı.

Haberin Devamı

Jean Claude Van Damme ile birlikte programa katılan Ahmet San, Van Damme'ın Sofya'da 'Cehennem Melekleri 2' filminin çekimlerini yaptığını ve iki gün verilen arada Türkiye'yi ziyarete geldiğini söyledi.

'ARTIK YAÅžAMAK Ä°STEMÄ°YORUM' AÇIKLAMASINI NEDEN YAPTI   Â

Cüneyt Arkın programda  "Artık yaşamak istemiyorum" açıklamasını neden yaptığını anlattı. Arkın, yaptığı açıklama için şunları söyledi;

"Artık yaşamak istemiyorum derken sadece kendimle ilgili söylemedim. Bizim kuşak oyuncuları için de aynı şeyi söylüyorum. Biz para ve şöhretin kıymetini bilemedik. Hele o karakter oyuncuları o günlerde setlere minibüslerle, otobüslerle gittiler yahu. O çok tehlikeli filmlerde ben 150 - 200 bin arası alırken arabeskçiler bir filmden milyonlar alıyorlardı."

Haberin Devamı

MALKOÇOĞLU'NUN İLGİNÇ YAŞAM ÖYKÜSÜ

"2 KURUŞ KAZANSAM 1 KURUŞUNU KENARA KOYARDIM"

Ä°ki efsane yan yana
Cüneyt Arkın açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Benim babam köylüydü. Ben 2 kuruş kazansam 1 kuruşunu kenara koyardım. Ama hastalık işin içine girince her şey değişiyor. Tabi bir de işsizlik bütün birikimi yok ediyor. İnsanlara yük olmak çok korkunç bir şey. Eli ayağı tutmuyor, bilinci yerinde olmayan bir insan haline gelmek istemiyorum.

Ben doktorluk yaparken bir hastanın karısı vallahi yanımda dua ediyordu ölsün diye. Ben o hale gelmek istemiyorum. O hale gelirsem de yaşamak istemem. Hastalığım dönemimde Betül benden daha çok acılar çekti. Şimdi yaşlanacağım, yatalak olacağım, Betül yine bana bakacak. Ben böyle yaşamak istemiyorum.

Bazı insanları görüyorum, boş boş bakıyorlar yattığı yerden. Dünya ne tatlarla dolu. Hayatın her saniyesi çok kıymetli. Ama sen hiçbirini yaşayamıyorsun. Yattığın yerde hiç bir şeyden haberin olmuyor, ne acı. Babam derdi ki iki gün yatak üçüncü gün toprak. Ve hakikaten iki gün yattı üçüncü gün hayatını kaybetti. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. "

"BETÃœL BÄ°R TÃœRLÃœ RAHAT EDEMEDÄ°"Â

Haberin Devamı

Maddi anlamda sıkıntı yaşamadığını söyleyen Cüneyt Arkın, "Çok şükür param var. Maddi sıkıntı yaşamıyorum. Biz çok mütevazı bir hayat yaşayan insanlarız. Ama ileride ne olacak? Ben ilerisini düşünüyorum. Farz edin ki 80 yaşıma kadar yaşadım. Evi satamıyoruz. Ben Betül'ü düşünüyorum. Kadın bir rahat edemedi yahu." dedi.

EVİMİZ SİT ALANI İLAN  EDİLDİ

Ünlü aktör Levent'teki evinin SİT alanı olarak ilan edildiğini söyleyerek şöyle konuştu; "Oturduğum evi alabilmek için 10 yıl boyunca çalıştım. Bu evi yaptım. Ancak SİT alanı ilan edildi. Ben çok acılar çektim. Aklıma geliyor da sofradan doymadan kalkardık. Çoğu zaman çocuklar bana inanmıyor ama gerçekten çok yoksulluk çektik."

Haberin Devamı

ÇOCUKLARIM BENİM HERŞEYİM

Cüneyt Arkın çocukları için "Onlar benim bedenim, ruhum, gözlerim, ellerim, herşeyim. İyi bir babayım." dedi.

"MALKOÇOĞLU'NUN FİZİĞİ İYİ, O KADAR"

Cüneyt Arkın Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu rolünü canlandıran Burak Özçivit'in oyunculuğu hakkında şunları söyledi;
"FiziÄŸi iyi, ama çok çalışması lazım. Ata biniyor da atla tek vücut olması lazım. Gerçekten ata binmeyi öğrendim demek için çok çalışmak lazım. Bir tane at seçecek kendisine araziye çıkıp çalışacak. Bir de dizide çok oyunculuk gerektiren sahneleri olmadı."Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!