İki dev alışveriş merkezi

Güncelleme Tarihi:

İki dev alışveriş merkezi
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Zeytinburnu ve Şişli'de yakında iki alışveriş ve eğlence merkezi açılacak. Hem Zeytinburnu'ndaki Olivium'da hem de Şişli'deki Bolkan Outlet Center'da sinema salonları bulunacak.

Zeytinburnu'nda yeni bir alışveriş ve eğlence merkezi açılıyor. Olivium Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Emintaş ve İleri Mensucat ortaklığıyla kuruldu. 45 bin metrekarelik kapalı alanı ve bin araçlı otoparkıyla yakında hizmete girecek.

Olivium Zeytinburnu'nda bin koltuklu 6 ayrı sinemaya sahip Cine City adında özel bir bölüm var. Ayrıca mağazalar, cafeler ve fast-food mağazaları bulunuyor.

Merkezdeki 1200 metrekarelik Bilişim Center'da her türlü bilgisayar markası bulunacak. Dev spor mağazası Sporlet'te sporla ilgili tüm ürünler satılacak. Merkezde Gima'nın da 4 bin metrekarelik bir süpermarketi yer alıyor.

Olivium Center'ın bir başka özelliği de dev bir telefon mağazasının yer alması. Smart adlı mağazada tüm telefon markaları bulunabilecek.

Merkezin çatısı, İstanbul surları motifleriyle çağdaş mimarinin bileşimi olarak tasarlanmış. Her yöne ulaşımı sağlayabilmek için Olivium'dan ücretsiz müşteri hizmet otobüsleri seferleri düzenlenecek.

Şişli'de Bolkan Center

Şişli'de 38 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Bolkan Center'da 14 kattan oluşan 3 blok ofis katlarıyla, altta 3 kata yayılan 62 mağazalık outlet alışveriş merkezi bulunuyor.

Bolkan Center, Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yer alıyor. Koca Mansur Sokak ve Dereboyu Sokak'la sınırlı.

1 Mayıs'ta açılması beklenen Bolkan Center'da 3 tane sinema salonuyla bin metrekarelik yiyecek-içecek birimleri de var.

Alışveriş merkezinde 7 bin 500 metrekarelik iki katlı bir otopark olacak.

Bolkan Outlet Center'da kiralar uzmanlık mağazaları için metrekare başına 45 dolar, yiyecek-içecek birimleri için metrekare başına 60 dolar. Merkezin pazarlamasını Turyap yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!