İki arkadaş arasında çıkan tartışma kanlı bitti

Güncelleme Tarihi:

İki arkadaş arasında çıkan tartışma kanlı bitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2011 11:55

ALKOLLÜ iki arkadaş arasındaki kavgada taraflardan biri cam şişe parçasıyla diğerinin çenesini ve boynunu kesti. Yaralı vatandaş ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise olay yerinde polis tarafından yakalandı.

Şişli, Dolapdere Caddesi, Kasap Hurşit Sokak’ta saat 24.00 sıralarında, alkollü oldukları iddia edilen Aytekin Özdemir (38) ve Orhan Aydın (47) isimli iki arkadaş arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Önce sözlü tartışan ikili arasındaki kavga, Aytekin Özdemir’in yolda bulduğu bir şişeyi kırıp ardından da Aydın’ın çenesini ve boynunu kesmesiyle son buldu. Aldığı darbeler yüzünden kanlar içerisinde yere yığılan Orhan Aydın’ın yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Arkadaşının boğazını kesen Aytekin Özdemir kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalarken, boğazında oluşan kesik nedeniyle sürekli kan kaybeden Aydın, olay yerine çağırılan bir ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşanan olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, kavganın asıl nedeninin hastanede tedavisi süren Aydın’ın ifadesi alındıktan sonra belli olabileceğini bildirdi. Olay yerinde yakalanan zanlı ise sorgusu yapılmak üzere Feriköy Polis Merkezi’ne götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!