İK nereye...

Güncelleme Tarihi:

İK nereye...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2002 15:12

'Düşünceden sonuca; insan kaynakları' kitabı, İK alanında teori ile pratiği aynı düzlemde ele alıyor. Kitap sürekli yenilenen teorilerin hayata geçirilmiş biçimlerinden örnekler sunuyor. İnsan kaynakları uygulamalarında her an başvurulabilecek bir referans niteliğinde.

Kitapta, insan kaynakları konusuna yeni yaklaşımlar konusunda okuyuculara zengin bir içerik sunuluyor. 'Düşünceden sonuca; insan kaynakları' kitabıyla sektörün bilgi ve deneyimlerinin paylaşıldığı www.insankaynaklari.com portalının daha geniş kitlelere ulaştırılması hedefleniyor. Ernst & Young Türkiye'nin sahibi olduğu sitede yer alan akademisyenler ve İK profesyonellerinin yazıları ve onlarla yapılan röportajlar kitapta toplanmış.

Sitenin içerik ekibi tarafından hazırlanan kitap, konuyla ilgili uzmanların makaleleri, insan kaynakları profesyonellerinden uygulamaları anlatan röportajlar ve iş insanlarından başarı öykülerini içeriyor. Hayat Yayıncılık tarafından basılan ve editörlüğünü Figen Tahiroğlu'nun yaptığı kitap, danışmanlık ve denetim firması Ernst & Young Türkiye tarafından bastırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!