İğneyi önce Türkiye’yi bu noktaya getirenlere batır

Güncelleme Tarihi:

İğneyi önce Türkiye’yi bu noktaya getirenlere batır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 00:36

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Doğan Medya Grubu’na yönelik terör soruşturmasıyla ilgili Meclis’te konuştu.

Haberin Devamı

Vural, özetle şunları söyledi: “Böyle bir milletvekili (Hürriyet’e saldırıya katılıp tehdit eden AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın) olabilir mi? Tehditler savuruyor. Aslında bu korkakları biz biliyoruz. Biz 12 Eylül öncesinde mücadele ederken, karyolanın altına saklanıyorlardı. Acaba savcılar bu tehditler karşısında ne yapmıştır?

Hedef susturmak

(Doğan Grubu’na terör soruşturması) Amaç medyayı susturmak. Hodri meydan! Terör örgütünü kim desteklemişse, kim korumuşsa, kim kollamışsa, kim görmezden gelmişse, kim şirin göstermişse, ‘silahlarını bırakıyor’ diye kim yayın yapmışsa, terör örgütünün uzantılarını kim televizyona çıkarmışsa, akilleri kim görevlendirmişse, baldıran zehirini millete içirmeyi kim istemişse bir dönemi açalım, var mısınız?
Yüreğiniz yetiyor mu? Gerçek manada terörü kim destekledi, uyuyan bombaları yerleştirenlere kim göz yumdu?
Bu süreci başlatacak mıyız eyyy Cumhuriyet savcısı? Yarın (Bugün) açıklayacağım. Hedef vatandaşın bilgi edinme aracı medyayı susturmak, tehdit etmek. Terörle mücadelede gerçekten irade varsa, Cumhuriyet’in kanunları geçerli olacaksa Cumhuriyet savcıları önce iğneyi, Türkiye’yi bu noktaya getirenlere batırmalı. Suç işlemiş kim varsa takip edilmelidir. Ama algı operasyonlarıyla medyayı susturmak, halkın bilgi edinmesini engellemek amacına matuf girişimler Türk demokrasisinin geldiği safha açısından endişe verici.”

BAKMADAN GEÇME!