İftiradan tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

İftiradan tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 23:02

ADANA’da tecavüzüne uğradığını söylediği 17 yaşındaki gencin, babası tarafından öldürülmesine yol açtığı iddia edilen 15 yaşındaki kız çocuğu 'iftira' suçundan gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Yüreğir ilçesinde 14 Ağustos 2017’de tecavüz ederek kızını hamile bıraktığı iddiasıyla Muhammet Reşit Yıldırım’ı öldüren Emrah B. gözaltına alınıp sağlık kontrolüne götürülürken, “13 yaşındaki kızıma tecavüz etti. Ben bu cinayeti, başka kızların başına gelmesin diye işledim” demişti. Tutuklanan Emrah B.’nin yargılandığı davada, Adana Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'nden gelen raporda öldürülen gencin bebeğin babası olmadığı ortaya çıkmış, 'Muhammet Reşit Yıldırım'dan alınan örnekler ve F.B.'ye ait olan cenindeki doku örneklerinde baba-çocuk ilişkisi bakımından uyum bulunmamaktadır' denilmişti.

Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen son duruşmada F.N.B., kürtajla alınan bebeğin babasının Yıldırım olmadığını söyledi. Babasının yengesinin yeğeni M.Ç. tarafından hamile bırakıldığını söyleyen F.N.B., "Öldürülen Muhammet ile cinsel ilişkiye de girmedim. Babamdan korktuğumdan dolayı bunu söylemedim. Özür dilerim, pişmanım" dedi, ama tutuklandı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!