İftarda katliam yaptı: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

İftarda katliam yaptı: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2010 10:41

Eskişehir’de dün iftar vakti aralarında husumet bulunan komşusunun evini basarak 4 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan şeker fabrikasından emekli 55 yaşındaki İhsan D.'nin aranmasına devam ediliyor. İhsan D. ile evini bastığı komşusu Yusuf Toprak arasındaki husumetin, 2 yıl önce evin bahçesine köpek girmesinden kaynaklandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Daha önce merkeze bağlı Muttalip Beldesi'nin son değişiklikle 3 mahalleye bölünmesiyle oluşturula Koyunlar Mahallesi’nde oturan İhsan D. aralarında husumet bulunan komşusu Yusuf Toprak’ın evini dün saat 20.00 sıralarında bastı. İhsan D. iftar sofrasında oturanların üzerine otomatik av tüfeğiyle saldırdı.

Evin sahibi 62 yaşındaki Yusuf Toprak, eşi 59 yaşındaki Fatma Toprak ve oğulları 39 yaşındaki Selahattin Toprak olay yerinde, ağır yaralanan akrabaları 48 yaşındaki Zeynep Ruhan Toprak ise kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’nde öldü. Ailenin olayda yaralanan diğer oğlu 35 yaşındaki Sadık Toprak ise ESOGÜ Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, olay yerinden otomobiliyle kaçan İhsan D.’nin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Haberin Devamı

HUSUMETİN NEDENİ BAHÇEYE KÖPEK GİRMESİYMİŞ
Mahalle sakinleri, Eskişehir Şeker Fabrikası'ndan işçi emeklisi olan İhsan D. ile komşusu Yusuf Toprak arasında 2 yıl önce, bahçeye köpek girmesi nedeniyle tartışma çıktığını, bu yüzden kavga ettiklerini anlattı. Komşular, “Bu yüzden aralarında husumet vardı. Ancak biz onları barıştırdık. İhsan Bey neden böyle bir şey yaptı bir türlü anlayamadık” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!