İdari izin ne demek, kimleri kapsıyor?

Güncelleme Tarihi:

İdari izin ne demek, kimleri kapsıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2022 11:20

İdari izin ne demek ve özel sektörü kapsıyor mu sorusu, pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor. İdari izin ile ilgili araştırmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ‘Kurban Bayramı'nın takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağını sizlerle paylaşmak istiyorum.’ dedi. Peki, idari izin nedir?

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından idari izin hakkında açıklama yapıldı. İdari izin ya da diğer adıyla idari tatil sadece 657 sayılı kanun kapsamında yer alan devlet memurlarını kapsayan bir izin türüdür. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre Kurban Bayramı'nın takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günleri idari izin kapsamında olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE İDARİ İZİN DETAYI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkarıldığını açıkladı. 9 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı, 13 ve 14 Temmuz'un idari izin kapsamına alınmasıyla dokuz güne çıkıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı'nın takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağını sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

BAKMADAN GEÇME!