İbrahim Tatlıses, Abdullah Uçmak'tan şikayetçi oldu

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Tatlıses, Abdullah Uçmaktan şikayetçi oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2012 11:51

İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na geldi. Kendisine yönelik silahlı saldırı soruşturma kapsamında 'şikayetçi' sıfatıyla ifade veren Tatlıses, 'kendisine hakaret eden Abdullah Uçmak'tan şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasında sanık Abdullah Uçmak, ifade verirken Tatlıses’e hakaret etmişti. Mahkeme başkanı, Uçmak'ı ‘hakeret ettiği’ gerekçesiyle duruşmadan men etmişti. Tatlıses’in suç duyurusu üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekilliği tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

TATLISES ADLİ TIP KURUMUNA SEVK EDİLDİ / WEB TV

ADLİ TIP KURUMU’NA SEVK EDİLDİ

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses’in İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıya ilişkin davaya bakan İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz günlerde ara karar aldı. Mahkeme, silahlı saldırıda yaralanan İbrahim Tatlıses ve Damla Buket Çakıcı’nın Adli Tıp Kurumu’na sevkini kararlaştırdı. Mahkeme ‘silahlı saldırının vücuda verdiği hasarın oranının tespit edilerek’, rapor hazırlanmasını istedi.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Tatlıses ve Çakıcı bugün avukatları ile İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. İki ismin sevk işlemleri tamamlandı ve Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

"RAPOR İÇİN GELDİM"

Adalet sarayından çıkarken açıklama yapan Tatlıses, "Rapor için geldim" diye konuştu. İbrahim Tatlıses, "Duruşma salonunda efelik yapıyorlar ya onlar için de şikâyetçi olduk" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!