İbo'dan şiirli yorum

Güncelleme Tarihi:

İbodan şiirli yorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2006 00:00

Reha Muhtar ile Gülşen ilişkisini İbrahim Tatlıses de kaleme aldı. Ünlü türkücü, ünlü haberciye yüklendi.

İŞTE REHA-GÜLŞEN AŞKINA İBO YORUMU

"Görevi hem atar hem tutar. Peki senin bu yaptığın sana ne katar? Koocca bir 0 (sıfır) katar. Sana soruyorum Reha Bey, sen köşeni ne diye kullanıyorsun? Herkese ahlak dersi veriyorsun. Peki senin bu yaptığın ne? Bir şiirle cevaplıyorum sizi;

/images/100/0x0/55ea0e60f018fbb8f8681b49
Reha Muhtar herkese kafa tutar.
Bazen alır bazen satar
Rengine renk katar
Bi sağa bi sola yatar
Sonra teknesi batar
Sigortadan para kapar
Batan teknesini satar
Ardından yenisini yapar
Bir köşe yazar Gülşen'i kapar
Paris'e kaçar Apar topar
Onun adı Reha Muhtar..

/images/100/0x0/55ea0e60f018fbb8f8681b4b
Bize ahlak dersi ver, kendin de Paris'lerde keyif çat. Erol'u severim, sevmem, o benim arkadaşımdır. O na diyorsun ki; "Erol kadınların oyuncağı oldu..." Peki sen ne oldun? Oyuncakçı dükkanı mı? Köşenden yazılarınla akıl veriyorsun, sonra Gülşen'i arıyorsun, yemeğe çağırıyorsun, yemekte kafa kola alıyorsun. Aman ha Reha Muhtar, sakın benimle ve anamla ilgili yazı yazma sonra anamı yemeğe falan çağırırsın sakın haa. Bak Deha Muhtar, yıllarca ben ve benim gibi bu işi yapanların sırtına basarak ayakta durmaya çalıştın. Kimsin? Sana bu hakkı kim veriyor? Soran yok. Sen bir tetikçiden daha betersin. Benim bildiğim adam gibi bir gazeteci kalemini silah gibi kullanmaz. Yoksa sen bir silahşör müsün? Bana, ona, buna yazılar yazıp ahlak dersleri veriyorsun. Eee şimdi sen ne oldun, Pişti mi? Vay Alen Delon'um benim vay... Yürü Deha Muhtar seni kim tutar? Bizim mahallede muhtar...

Yani Reha Muhtar sınıf atladı, oldu Alen Delon. Ya pardon ya, Nilüfer'den Gülşen'e diyecektim karıştırdım özür özür özür....

/images/100/0x0/55ea0e60f018fbb8f8681b4d
Bu köşe kış köşesi bu köşe yaz köşesi bu köşe de Reha Muhtar köşesi. Olur böyle şeyler...

Şimdi sen diyebilirsin "Arkadaş size ne bundan! Kız beni beğendi, şimdi benimle beraber. Sizlere ne oluyor?" Tabiki bize birşey olduğu yok. Tamam kimsenin birşey dediği de yok. Ben size ahlak dersi de vermiyorum haaşa, o sizin uzmanlık alanınız. Benim şaşırdığım konu şu, bu kızın daha önce aklı neredeydi? Sizin gibi bir Alen Delon'u nasıl olmuş da fark edememiş. Meğer sen neymişsin be Reha Abi, bizler de seni fark edememişiz.

Kanan G, kandıran R... Ya da kandıran G, kanan R... Anlıyacağınız GRRRgııır olmuş. Ah be Gülşen kızım 5-0 öndeyken, maçı nasıl da kaybettin..."

İBO'DAN SAMİMİ İTİRAFLAR

Kanal D'nin yeni programı "Hey Gidi Günler'e konuk olan İbrahim Tatlıses,

/images/100/0x0/55ea0e60f018fbb8f8681b4f
canlı yayında hayatını özetledi ve samimi itiraflarda bulundu. İşte Tatlıses'in hayatı:

-Osman Yağmurdereli'nin 2 saat olarak planlanan canlı yayını 23'de başlayıp, 02.30'da biterek tam 3.5 saat ekranda kalmayı başardı.

-İbrahim Tatlıses'le birlikte program başında 'Bakalım kaç dakika ağlamadan durabileceğiz?..' diye birbirlerine sordular! İlk türküyle birlikte de gözyaşlarını tutamadılar.

-Osman Yağmurdereli, İbo'nun doğduğu mahallenin adını yanlış okuyunca İbo düzeltti. Osman da bunun üzerine 'Çabuk bana bu metni yazan arkadaşı getirin.. Hemen kovacağım' dedi, kahkahayı attı ve ekledi: 'Şimdi tam Okan Bayülgen gibi oldum..'

-Tatlıses, çocuklarını dünyaya getiren kadınlara teşekkür ederken 'Adalet hanım'a, Perihan hanım'ın annesine yani Melek ZÜbeyde'nin annesine ve Derya Hanım'a çok teşekkür ederim" dedi ve ekledi: "Yanlış anlaşılmasın Perihan Hanım da benim gibi sürekli çalıştığı için çocuğuyla ilgilenemedi.."

/images/100/0x0/55ea0e60f018fbb8f8681b51
-İbrahim Talsıses'le barıştırmak üzere stüdyoya davet edilen Mahmut Tuncer'in Osman Yağmurdereli'den aldığı 200 YTL'yi program sonrası idade edip etmediği merak konusu oldu.

-İbrahim Tatlıses İlköğretim Okulu Öğrenci Korosu'nun 'Urfa'nın Etrafı..' türküsü başta İbo olmak üzere herkesi ağlattı.

 

-Aydemir Akbaş, beyaz takım giysileri içinde sarı-kırmızılı kravatıyla çok şıktı.. İbo, 'Film seti terbiyesi'nin ondan alınması gerektiğini söyledi.

-Programın tek kadın konuuğu Derya Tuna çok şıktı. 'By Tatlıses'ten mi giyiniyorsunuz? diye soran Osman'a 'Ne yazık ki henüz kadın giysileri üretmiyor' diye cevap verdi.

/images/100/0x0/55ea0e60f018fbb8f8681b53
-İdo, çok heyecanlıydı. Annesine 'Osman Abi'nin sorularına kulisten mikrofonla cevap versem olmaz mı?' diye sorduğu ortaya çıktı. Osman Abi'sinin 'Okulda kız durumları nasıl?' sorusuna 'Kötü' diye cevap verince 'Anlaşıldı senin kirven ben olacağım..' diye karşılık verdi.

-Gecenin en büyük ilgi toplayan şarkısı ise 24 saatte sözleri yazılıp, bestelenen, yorumlanan ve hatta klibi çekilen 'Hey gidi İbrahim tatlıses' şarkısı oldu. Klip program içinde üç kez yayınlandı.

-Program süresince stüdyodaki dev ekranda çoğunu İbo'nun bile hatırlamadığı fotoğraflar yayınlandı. İbo'nun 'Bunları nereden buldrunuz? Bende bile yok' sorusuna Osman, 'Hürriyet Gazetesi'nin arşivi sağolsun..' diye karşılık verdi..

İbrahim Tatlıses’in arkadaşlarının, dostlarının, yakınlarının stüdyoya, ondan habersiz olarak geldikleri programda, Tatlıses, kâh ağladı, kâh güldü, kâh güldürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!