Hürriyet internetten sıcak dostluk mesajları

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet internetten sıcak dostluk mesajları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet'in internet sayfalarında açılan Türk-Yunan Dostluk mesaj hattına her iki ülkeden de mesaj yağıyor. İşte bu mesajlardan seçmeler...

Filo'ya selam olsun

Sevgili Filo (Filoktitis Fuyaksi);

Bu perşembe yine sınıfça toplandık. Bizim depremde senin geçmiş olsun dileklerini herkese teker teker telefonla bildirmiştim. Sizin depremde de bütün arkadaşların üzüntü ve geçmiş olsun dileklerini sana ilettiğimi herkese söyledim. Herkes Yunanlı dostlarımızın acısını paylaşıyor. İlk fırsatta seni sevgili eşinle aramızda görmek dileğiyle

Turgut

Nikolas ve Spiros'a

Megara'dan Nikolas ve Spiros'a selamlar. İzmit'te Türk halkına beraber yardım etmiştik. Atina depremi için çok üzgünüz. Umarım Türk ve Yunan halkı barışa olan inancını kaybetmez.

Azize

Teşekkürler türkiye

Benim adım Dimitrios Actipis. Zakintos'ta yaşıyorum. Sizlere Yunan halkının sizi sevdiğini söylemek istiyorum. Bizleri daha iyi bir gelecek bekliyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Dimitrios Actipis

Gümülcine umutlu

Ben Batı Trakya'da yaşayan bir Türk olarak gelişmelerden çok memnunum. Son zamanlardaki talihsiz olayların ardindan zor anlarda Türk ve Yunan’ın yardımlaşmaları ve yakınlaşmaları Yunanistan'da yaşayan azınlığımıza çok yarar sağlamıştır. Selamlar TÜRKİYE.

İbrahim Kamil- GÜMÜLCİNE

Yakınlaşma sürmeli

Önce ülkemizdeki deprem ve arkasından Yunanistan'da meydana gelen deprem iki ülke halkını inanılmaz şekilde yakınlaştırdı. Ben bu yakınlaşmanın ilelebet sürmesi dileğindeyim. İki ülke insanının bir çok yönden benzerlikleri var. Müziğinden tutun yemeklerine kadar. Ege sahillerine gittiğinizde radyonuzu açıp da yanık yanık okunan Yunan müziğini hiç dinlemediniz mi?..

Remzi Soylu

Yunanlı bir baba

Dün televizyonda Türkiye'den bir babanın feryatlarını izlerken ağladım. Kızı Yasemin'in ardından ağlıyordu. Bugün biliyorum ki siz de bizim için ağlıyorsunuz. Kalbimin en derin köşesinden teşekkür ediyorum.

Uluslararası aşk

Ben Yunanlı bir erkekle evli Türk bir kadınım. Kararımızdan dolayı çok memnunuz. Aradan geçen yıllar boyunca ne kadar çok ortak noktamız olduğunu keşfettik hep. Uluslararası aşkımızı, uluslararası dostlarımızla paylaşmıştık hep. Şimdi bu yakınlaşmayı görmek bizi çok mutlu ediyor. Politikacılar da umarız bunu görür.

Ayşe ve Adonis



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!