Hürriyet Gösteri'den yıllık özel sayısı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Gösteriden yıllık özel sayısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet Gösteri Dergisi, kurulduğu yıldan bu yana sürdürdüğü geleneğini bu kez de bozmadı. Bir süreden beri yenilenen ve değişen çehresiyle okurlarıyla buluşan dergi, Ocak-Şubat 1999 sayısında geçtiğimiz bir yılın kültür ve sanat olaylarının kapsamlı bir dökümünü sunuyor okurlarına. Yıllıkların artık yayınlanmadığı bir ortamda da önemli bir eksikliği gidermiş oluyor.

Derginin bu yeni sayısında, Türkiye'de ve dünyada önemli kültür sanat olayları, ödüller, sanat dünyasının kayıpları, Türkiye'de kültür sanatın sorunları konusunda kapsamlı yazılar yeralıyor.

Hürriyet Gösteri Dergisi'nin yeni sayısının kapak konusu Yükselen Değer Kültür başlığını taşıyor. Dergide, yapılan araştırmaların sonuçlarına göre Türkiye'de yaşanan tüm ekonomik ve politik çalkantılara rağmen, 1998 yılında kültür ve sanatın 'gerçek' tüketicisiyle buluştuğuna değiniliyor. Hürriyet Gösteri Dergisi'nin bu özel sayısında, edebiyat, sinema, tiyatro, müzik, opera- bale, plastik sanatlar, arkeoloji her yönüyle değerlendiriliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!