Hülya tatilde

Güncelleme Tarihi:

Hülya tatilde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2001 01:49

Kaya Çilingiroğlu'nun çapkınlıklarından dolayı hayli zorlu günler geçiren Hülya Avşar, Magic Life otellerindeki programı süresince eşini modacısı ve yakın arkadaşı Dilek Hanif'e emanet etti.

Avşar İstanbul'dayken eve fazla gecikmeyen ve Laila'yı hiç alışık olmadığı halde erken terk eden Kaya Çilingiroğlu'na önceki gece Dilek Hanif eşlik etti. Laila'da, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Serdar Bilgili'yle birlikte bir süre sohbet eden ve eğlenen Çilingiroğlu ve Hanif, çıkışta gazetecilerin görüntü almamaları için barı arka kapıdan terk etti.

Hem iş hem tatil

Öte yandan Magic Life'a bağlı otellerde 6 konserlik turneye çıkan Hülya Avşar, bir yandan çalışırken, diğer yandan da kızı Zehra'yla tatil yapıyor. Belek'teki Gloria Golf Hotel'de kalan ünlü sanatçı ile kızı, boş zamanlarında havuzdan çıkmıyor. Anne-kız, havuzda oynuyor, su kaydırağından kayıyor.

Evliliğinde çalkantılı bir dönemi geride bırakan Hülya Avşar, tatil olanağı yakaladığı Antalya'da diğer anneler gibi kızını eğlendirdi. Avşar ile kızının kaldıkları Gloria Golf Resort Hotel'e basın mensuplarının girişi yasaklanırken, Avşar Kızı'nın otelin içinde bile korumalarını yanından ayırmadı. Hülya Avşar'ın konserlerinde görev yapan 4 özel koruması, ünlü sanatçıyla aynı otelde kalıyor ve havuzda bile çevresinden ayrılmıyor.

Zehra ne derse, o...

Kızı Zehra, Hülya Avşar'ın her şeyi. Her fırsatta onunla birlikte olan güzel yıldız, Antalya'da da tüm vaktini minik Zehra ile geçiriyor. Sürekli havuza girmek, su kaydırağında kaymak isteyen Zehra'nın bir dediğini iki etmeyen Hülya Avşar, onunla birlikte otelin havuzundan çıkmıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!