Hop hop aile var uyarısına 3 kurşun

Güncelleme Tarihi:

Hop hop aile var uyarısına 3 kurşun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2001 00:00


Cüneyt SÖZ/İSTANBUL
Haberin Devamı

Kafeteryaya götürdüğü iki konsomatrise elle sarkıntılık eden kabadayı, kendisini uyaran işyeri sahibine, ‘‘Bana kimse karışamaz’’ diyerek kurşun yağdırdı.

Esenyurt'taki müzikhollerde çalışan Berna ve Beyza takma adlı iki konsomatris, çevresinde kabadayı olarak tanınan Bülent Ceylan'la gezmeye çıktı. 15 günlük evli olduğu belirtilen Ceylan, iki konsomatrisi otomobiline alarak Prenses Kafeterya'ya götürdü. Bülent Ceylan, kısa bir süre sonra konsomatrislere elle sarkıntılığa başladı.

Uyarıya çok kızdı

Durumu fark eden kafeterya sahibi Medet Bilgin, Ceylan'ı, ‘‘Hop hop iİçerde aile var. Burası pavyon değil. Hareketlerine dikkat et’’ diye uyardı. Bu sözlere sinirlenen Bülent Ceylan ‘‘Bana kimse karışamaz’’ deyince aralarında tartışma çıktı. Kafeteryayı terk eden Bülent Ceylan, bir süre sonra ağabeyi Serkan Ceylan ile birlikte tekrar geldi. Kafeteryaya giren iki kardeş Medet Bilgin'i dışarı çağırdılar. 50 metre kadar yürüdükten sonra belindeki silahı çıkaran Bülent Ceylan, Medet Bilgin'i kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna üç kurşun isabet eden Bilgin kanlar içerisinde yere yığılırken, kargaşadan yararlanan Ceylan Kardeşler konsomatris kızları da alarak kayıplara karıştılar. Ağır yaralı olarak Özel Uğur Hastanesi'ne kaldırılan Medet Bilgin bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. Daha önce de birçok suça karışan Bülent ve ağabeyi Serkan Ceylan'ı yakalamak için çalışmalar sürdürülüyor.

15 günlük evli

Kafeterya sahibini kurşunlayıp kaçan Bülent Ceylan'ın iki hafta önce evlendiği öğrenildi.

Konsomatrisler de kayıplara karıştı

Bülent Ceylan’ın, Berna ve Beyza takma adlı konsomatrislerle kafeterya kaçamağı kanlı bitti. Sarkıntılık yapan Ceylan’ı uyardığı için kurşunlanan işyeri sahibi Medet Bilgin (yanda) yaşamını yitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!